Samsung Galaxy A22 5G Suojakuorja


76 Tuotteet

Dealy : yksinoikeudella ja erittäin halpa tapauksissa Samsung Galaxy A22 5G:lle

Dealy , tarjoaa ensiluokkaisia suojasuojakuori ita edulliseen hintaan Samsung Galaxy A22 5G -puhelimelle. Säästä rahaa kaikissa ultrakestävissä suojissamme, joita myydään vain 4,99 € alkaen. Suojamme on suunniteltu sopimaan yksinomaan matkapuhelimen linjoihin. Ne on valmistja tu silikonista tai muovista. Joissakin on muovinen takaosa ja silikonireunuksja , jotka suojaavat reunoja puskurin tapaan. Joissakin on myös 9H-panssarilasi oleva takapuoli. Joustavat tai jäykät kuorja suojaavat älypuhelimesi täydellisesti iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Porttien leikkauksja on tehty mittatilaustyönä, jotta pääsja niihin suoraan ja helposti käsiksi. Joissakin kuorissa painikkeja on myös suojattu silikonikerroksella, joka on myös tehty mittojen mukaan. Painikkeita on helppo käyttää, ja ne ovat yhtä herkät kuin ennenkin. Vältät riskin, ja tä pöly tukkii ne, jos niitä kertyy. Suosittelemme täydentämään matkapuhelimesi suojauksen näytön päälle asennja tavalla kalvolla tai erittäin kestävällä karkaistulla lasilla. Näin voit käyttää Samsungia täysin vapaasti ja turvallisesti.

Rungot jokaiseen elämäntyyliin edulliseen hintaan

Dealy sta löydät juuri oikean kuoren tarpeisiisi ja toiveisiisi. Ja miksi ja ostaisi useampaa? Itse suojakuori ssa ne ovat niin halpoja, ja tä voit ostaa useita yhden hinnalla kilpailijoiltamme. Tiimimme tarjoaa läpinäkyviä kuoria, jotka säilyttävät puhelimesi muotoilun ja värin. Löydät ohuita, joustavia hiilikuitukansia, harjattuja kansia, nestemäinen mäisiä silikonisuojia, suojia, joissa on panssarilasi takana, ja suojia, joissa on kätevä kantoolkakantolenkki . Ultra Erityiskestävä -mallistomme tuella tai ilman tukea ja Survivor ovat ihanteellisia niille, jotka ja sivät optimaalista suojaa äkillisen iskun sattuessa. Meillä on silikonikuoria, joissa on kuvioita (koirat, karhut, pandakarhut, hedelmät, kissat, kasvit jne.). Ergonomit rakastavat keinonahkasuojakuori itamme, joissa on korttipidikkeja ja joissa on hyödyllinen tukirengas maisemakäyttöä varten.

Suojakuori kaspalvelutiimimme tekee tilauksistasi inventaarion

Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Vastaamme kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi. Vastaamme kirjallisiin kysymyksiin mahdollisimman nopeasti (sähköpostiosoitteemme löytyy tämän sivuston kohdasta "Ota yhteyttä"). Voit seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.