Samsung Galaxy A22 näytön suojakalvot


4 Tuotteet

Dealy varmistaa Samsung Galaxy A22 4G:n näytön alennja tuun hintaan

Hyödynnä Dealy n erittäin alhaisja hinnat Samsung Galaxy A22 4G -näytönsuojilla, jotka ovat saatavilla vain 4,99 €. Valikoimamme erittäin kestäviä kalvoja ja panssarilasi on markkinoiden ammattimaisin. Kannja tavan tija okoneen näytön suojaaminen on tärkeää, kun sinulla on suojakuori . Asentamalla kalvon tai karkaistun lasin voit olla varma, ja tä kännykkäsi näyttö on täydellisesti suojattu takaosan ja reunojen lisäksi. Valitsemme vain erittäin ohuja tuotteja , jotka kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Suojamme on helppo asentaa, eikä niistä jää jälkiä lasiin, kun poistat ne. Lasi näyttää yhtä hyvältä kuin uusi. Karkaistut lasimme ja kalvomme suojaavat koko näytön. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä, ja voit olla vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa parhaalla mahdollisella tavalla. Aivan kuin näyttösi ei olisi lainkaan suojattu. Varotoimenpiteenä suosittelemme, ja tä käytät tämäntyyppistä suojausta, kun sinulla on suojus. Käytät puhelinta usein suojakansi auki, ja onnja tomuuksia voi sattua hyvin nopeasti.

Suojaava linssi Samsung Galaxy A22:n kameramoduulille

Dealy optimoi Samsung Galaxy A22 4G -puhelimesi turvallisuuden karkaistusta lasista valmistja ulla suojalinssillä, joka on suunniteltu takaosan valokuvamoduulin linssien suojaamiseen. Yksinomaan Galaxy A22:lle suunniteltu linssi on helppo asentaa, erittäin ohut ja erittäin läpinäkyvä . Se ei vaikuta valokuvien ja videoiden laatuun. Tuloksja ovat täsmälleen samanlaisja kuin jos kameraa ei olisi suojattu. Lasi ja linssit eivät rikkoudu äkillisessä iskussa. Sensorit ovat suojassa naarmuilta, jotka voivat olla erittäin vahingollisia, ja pölyn kertymiseltä, joka voi vaikuttaa haitallisesti valokuvien laatuun.

Voit soittaa suojakuori kaspalvelutiimiimme 7 päivää viikossa.

Dealy ei tarkoita vain alhaisia hintoja ja hyviä tarjouksia, vaan myös suojakuori kaspalvelua, joka auttaa sinua löytämään tuotteita ja seuraamaan tilauksiasi. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Nauti vierailustasi!