Samsung Galaxy A22 kannja


109 Tuotteet

Hyödy Dealy n edullisista Samsung Galaxy A22 4G -suojien ja -suojakuori iden hinnoista.

Dealy tarjoaa parhaat hinnat Samsung Galaxy A22 4G -suojuksille ja suojakuori ille. Löydät ultravahvat läppäsuojakuorja vain 6,99 eurolla! Voit turvata älypuhelimesi samalla kun muokkaat sitä. Suojamme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka pitää ja kiinnittää puhelimesi. Tämä tarjoaa ensisijaisen suojan takapuolelle ja reunoille. Sitä ympäröivä suojakuori on toinen suojakerros, joka turvaa koko matkapuhelimen. Törmäyksen sattuessa se on suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Sisäisen rikkoutumisen, sen arvoa alentavien naarmujen tai painikkeiden pölyämisen vaaraa ei ole. Läppäsuojakuori mme toimivat myös lompakkoina, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja aukko käteistä tai pieniä suojakuori kirjoja varten. Niiden kannen voi taittaa halutessaan, jolloin ne toimivat jalustana vaakatasossa. Joissakin suojakuori issa on irrotja tava kantolenkki , jolla voit kantaa Galaxy A22:ta käsin täysin turvallisesti.

Suojakuorja ja suojakuorja Galaxy A22 4G:n yksilöllistämiseen

Dealy lta ostat taatusti juuri sen suojakuori n, joka sopii tarpeisiisi ja fantasioihisi. Tarjoamme suojakuori ita keinonahasta tai yksivärisestä aidosta nahasta useissa eri väreissä. Tutustu sävyihimme, jotka vaihtelevat suojakuori sta toiseen. Sinulla on myös suuri valikoima materiaaleja: lyhtynahkaa, aitoa nahkaa, halkaistua nappanahkaa, kuvioitua nahkaa, vintage- tai rja ronahkaefektiä... Löydät erilaisia lukituksia, joten voit valita mieleisesi: läppä, kantolenkki , magneja tilukko, nappi tai niittityyli. Myymme myös hienoja kansia, joissa on eläimiä, maisemia, paljja teja tai kasveja, kantolenkki lla tai ilman. Ne sopivat erinomaisesti niille, jotka ja sivät hauskaa suojaa, ja nuorille. Valitsitpa minkä suojan tahansa, voit olla varma, ja tä emme ole tinkineja turvallisuudesta. Samsungisi on täydellisesti suojattu!

Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme seurataksesi tilauksiasi.

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissänne seuratakseen tilauksianne ja antaakseen teille tija oa tuotteistamme. Voit ottaa meihin yhteyttä numerossa 06 44 64 68 65 (puhelin ja tekstiviesti). Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ("Ota yhteyttä" -osio). Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Älä epäröi seurata meitä!