Moto G50 Suojakuorja


30 Tuotteet

Hyödy Dealy n edullisista hinnoista Moto G50 -suojissa ja -suojakuori issa.

Dealy tarjoaa Moto G50 -suojia ja -suojakuori ita alkaen vain 6,99 €. Hyödynnä alennuksja kaikista suojakuori ista ja turvaa matkapuhelimesi monikäyttöisesti. Suojamme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka kestää hyvin iskuja, pudotuksia, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Se pitää puhelimen paikallaan ja suojaa samalla takapuolta ja reunoja. Aidosta nahasta tai keinonahasta valmistja tu läppä kija outuu puhelimen ympärille ja suojaa sitä täydellisesti. Motorola on suojattu elementeiltä (kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä), ja pääsja suoraan käsiksi puhelimen portteihin ja toimintoihin. Lukko optimoi matkapuhelimesi turvallisuuden. Suojat on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja paikka käteiselle tai tositteille (liput, muistiinpanot, laskut jne.). Suojat voidaan taittaa, jolloin ne tukevat hands-free vaakatasossa. Joissakin läppätaskuissa on kiinnityslenkki, jotta voit kantaa älypuhelinta kädessäsi.

Kannja ja suojakuorja markkinoiden edullisimpaan hintaan

Myymme nahkajäljitelmää tai aitoa nahkaa olevia kansia, jotka ovat hillittyjä ja erittäin tyylikkäitä. Niitä on saatavana useissa eri väreissä, joten voit ostaa elämäntyyliisi ja makuusi sopivat. Suosittelemme tutustumaan eri sävyihin, sillä niissä kaikissa on erilaisia sävyjä. Perinteisja keinonahkapussimme erottuvat hienostuneisuudellaan, ergonomisuudellaan ja eleganssillaan. Niissä on erinomainen pito, joten voit soittaa puheluita kannen ollessa kiinni. Kädja vapaana -tilassa voit tarkistaa sähköpostit ja katsella videoita miellyttävällä ja turvallisella tavalla. Aitoa nahkaa olevat suojakuorja ovat saatavilla vain 12,99 punnan hintaan. Ne ovat erittäin tyylikkäitä ja sopivat tarpeisiisi. Ne sopivat yhtä hyvin yrityskäyttöön kuin yksityiskäyttöönkin. Asentamalla meiltä ostja un suojasuojakuori n voit olla varma sen kestävyydestä ja voit nauttia puhelimestasi täysillä. Hintamme ovat niin houkuttelevat, ja tä voit ostaa useita suojia yhden hinnalla muualta.

Suojakuori kaspalvelumme seuraa tilauksiasi

Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät "Ota yhteyttä" -osiosta. Pidämme kirjaa tilauksistasi ja autamme sinua löytämään ja simäsi. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alennuksistamme.