Moto G10 näytönsuojat


3 Tuotteet

Suojaa Moto G10 näytön yksinoikeudella Dealy näytönsuojilla

Dealy myy erittäin ohuita ja erittäin kestäviä näytönsuojia Moto G10:lle vain 3,99 eMale ta alkaen. Löydät markkinoiden parhaat kalvot ja karkaistun lasin. Tarjoamme vain parhaiden valmistajien valmistamia näytönsuojia. Ne ovat erittäin ohuita ja kirkkaita. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun otat ne pois. Kalvot eivät kupli ja lasi sopii täydellisesti. Ne suojaavat koko näyttöä naarmuilta ja pölyltä iskun sattuessa. Näistä suojista tulee kuin toinen iho lasille. Vältät räjähdysvaaran äkillisen iskun sattuessa, ja koskja usalue pysyy yhtä herkkänä. Voit olla vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa ajattelematta, ja tä näytöllä on suojakalvo.

Panssarilasi oleva suojalinssi takakuvausyksikköä varten

Tarjoamme myös karkaistua suojalsuojakuori , joka suojaa takakuvamoduulin lsuojakuori ja linssejä. Voit ottaa valokuvia ja videoita ajattelematta, ja tä moduuli on suojattu. Valokuvien laatu on erinomainen.

Dealy tarjoaa myös suojakuori kaspalvelua

Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme joka päivä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Tiimimme kertoo sinulle tuotteistamme ja seuraa tilauksiasi. Voit myös lähja tää meille sähköpostia "Ota yhteyttä" -osion viestikentän kautta. Olemme myös Facebookissa, Instragramissa ja Tik Tk:ssa.