Moto G10 Suojakuorja


15 Tuotteet

Moto G10 -suojakuorja ovat alennuksessa Dealy ssa.

Tutustu kokoelmaan eksklusiivisia, edullisia suojakuori ita Moto G10:lle Dealy ssa! Hinnaltaan vain 4,99 € alkaen ne ovat erittäin kestäviä. Suojakuorja on valmistja tu silikonista, muovista tai sekalaisista materiaaleista. Hybridisuojakuori issa on esimerkiksi muovinen takaosa ja silikonireunuksja , jotka suojaavat kohdennja usti puskurilla. Karkaistulla lasilla varustja uissa suojakuori issa on silikoni reunoilla. Kaikki suojakuorja tarjoavat erittäin hyvän pidon. Ne myötäilevät älypuhelimen linjoja ja ääriviivoja täydellisesti ja tuntuvat kuin toiselta iholta. Pääsy portteihin ja painikkeisiin on suora ja helppo erityisesti puhelinta varten suunniteltujen tarkkojen leikkausten ansiosta. Kaikki suojat kestävät iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Motorolasi pysyy uudenveroisena pitkään ja voit myydä sen helpommin ja eenpäin. Optimaalisen turvallisuuden takaamiseksi suosittelemme näytön ja takakuvamoduulin suojaamista yksinomaan puhelimelle tarkoitja ulla kalvolla tai karkaistulla lasilla.

Erittäin säänkestävät rungot

Dealy lta löydät suorituskykyisja Moto G10 -suojakuorja , joiden avulla voit myös muokata puhelintasi yksilöllisesti. Läpinäkyvistä suojakuori ista suojakuori ihin, joissa on tukirengas tai korttipidike, löydät tarpeisiisi ja odotuksiisi sopivan. Myymme läpinäkyviä suojakuori ita vahvistja uilla kulmilla tai ilman, joten voit säilyttää puhelimesi alkuperäisen muotoilun. Keinonahkaisja tai harjattua hiilikuitua olevat suojakuorja ovat ohuita, kevyitä ja erittäin tyylikkäitä. Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-suojakuori issa on kaksi suojakerrosta (sisempi silikonikerros ja ulompi muovikerros). Ne ovat ihanteellisia niille, jotka ja sivät optimaalista suojaa elementtejä vastaan. Panssarilasi olevat suojakuorja , joissa on silikonireunuksja , kestävät hyvin elementtejä ja tuovat samalla puhelimeen taiteellisen lisän. Löydät suojakuori ita, joissa on irrotja tava kantolenkki , jotta voit kantaa Moto G10:tä käsin täysin turvallisesti. Ne ovat liukumattomia ja antavat erinomaisen otteen. Tutustu kimalteleviin suojakuori ihimme, joissa on olkakantolenkki , jota voi säätää tarpeidesi mukaan. Voit esimerkiksi kantaa älypuhelintasi sitomalla sen ranteesi ympärille tai pitämällä sitä kaulan ympärillä.

Ota yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme 7 päivää viikossa

Tiimimme auttaa sinua tutkimaan tuotteita ja seuraamaan tilauksiasi. Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Vastaamme hyvin nopeasti kaikkiin kirjallisiin pyyntöihin. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.