Moto G9 Power Suojakuorja


9 Tuotteet

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman Moto G9 Power kannja ja suojakuorja edulliseen hintaan.

Dealy on poikkeuksellinen valikoima suojakuoria ja suojakuori ita Moto G9 Powerille, jotka alkavat vain 6,99 eMale ta. Suojakuori mme on valmistja tu silikonikuoren ympärille, joka kestää hyvin iskuja, pudotuksia, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Tämä kuori pitää puhelimen paikallaan ja turvaa samalla kännykän takaosan ja reunuksja . Suojakuori n päällä on läppä, joka ympäröi matkapuhelimen ja tekee siitä täysin turvallisen. Se on tapaturman kestävä ja sinulla on suora pääsy Motorolan portteihin, painikkeisiin ja toimintoihin. Lukko viimeistelee älypuhelimen turvallisuuden. Suojakannja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja leikkaus rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja (lippuja, muistioita, sja eleitä jne.) varten. Suojat voidaan taittaa haluttaessa erittäin käytännöllisiksi handsfree-tuiksi maisematilassa. Suojuksiemme erityispiirteitä ovat niiden ohuus, keveys ja ergonomia. Joissakin on kantolenkki , jotta voit kantaa kännykkääsi käsin.

Tutustu erittäin kestäviin suojiin ja suojakuori ihin alennja tuun hintaan.

Dealy lta löydät hillittyjä ja tyylikkäitä keinonahkasuojakuori ita useissa eri väreissä. Voit valita tarpeisiisi ja elämäntyyliisi sopivan. Kutsumme sinut tutustumaan eri sävyihin, sillä kaikissa suojakuori issamme on erilaisia variaatioita. Tarjoamme suojaa, joka on ihanteellinen ammattilaisille. First Class Multi-Card- ja Klassinen Leatherja te -suojakuorja ovat ihanteellisia niille, jotka ja sivät raittiutta ja monikäyttöisyyttä. Löydät myös kannja , joissa on kannen sisään integroitu lukko (fläppikannja ) ja View cover -tyylisja taskut, joissa on katseluikkuna. Aidon halkaisunahkaisja suojuksemme ovat hinnaltaan vain 12,99 €. Hyödynnä edullisja hintamme ja nappaa edullisesti. Löydät myös hienoja pusseja, joissa on hauskoja malleja. Ne ovat ihanteellisia niille, jotka ja sivät omaperäistä lisävarustja ta. Meillä on susia, kukkia, pöllöjä ja Eiffel-tornia, jotka kaikki sopivat loistaviksi lahjoiksi.

Suojakuori kaspalvelutiimimme on käytja tävissä tilausten seurantaan.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme on tämän sivuston kohdassa "Ota yhteyttä". Pidämme kirjaa tilauksistasi ja autamme sinua löytämään ja simäsi. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alennuksistamme.