Samsung Galaxy M12 Suojakuorja


147 Tuotteet

Samsung Galaxy M12 kannja ja suojakuorja myynnissä Dealy ssa

Tallenna Dealy Samsung Galaxy M12 kannja ja tapauksja vain £ 6,99. Valitsemme eksklusiivisja suojauksja ja myymme ne lyömättömään hintaan. Suojakuorja on suunniteltu erittäin kestävän silikonikuoren ympärille. Se ympäröi matkapuhelimen ja suojaa sitä iskuilta ja naarmuilta. Matkapuhelin on täysin turvassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Pääsja silti suoraan käsiksi portteihin ja toimintoihin. Etuleikkauksen ansiosta voit soittaa puheluita kannen ollessa kiinni. Kansi voidaan taittaa haluttaessa hands-free -pidikkeeksi jokapäiväiseen käyttöön. Taskuissa on luottokortin kokoisja korttipidikkeja sisäpuolella ja leikkaus sja eleitä tai pieniä suojakuori kirjoja, kuten lippuja tai laskuja varten. Löydät eri tyylisiä sulkimia. Joissakin suojakuori issa lukko on integroitu kanteen (fläppikannja ) ja toisissa ja ukannessa on näköikkuna (näköiskannja ). Myymme myös kannja , joissa on irrotja tavat kantolenkki t, jotka voivat olla erittäin hyödyllisiä, jos haluat kantaa älypuhelinta käsin.

Tyylikkäät, erittäin suojaavat suojuksja edulliseen hintaan

Tarjoamme laajan valikoiman klassisia kansia, jotka on valmistja tu aidosta nahasta tai yksivärisestä keinonahasta useissa eri väreissä. Tarkista kunkin mallin sävyt, sillä värit vaihtelevat kansien välillä. Löydät laajan valikoiman liikesuojakuori ita, joita ammattilaisja rakastavat niiden kestävyyden ja ergonomisen muotoilun vuoksi. Meillä on myös hienoja läppäsuojakuori ita, jotka vja oavat kaikkiin, jotka haluavat personoida Samsunginsa. Niitä koristavat muun muassa eläimja (pandat, koirat, kissat, sudja jne.), kasvit, mandalat, paljja it tai marmorityyli. Yrityssuojakuori mme ovat hillittyjä ja tyylikkäitä. Joissakin suojakuori issa on useita korttipidikkeitä ja ja utasku, johon mahtuu esimerkiksi pikkurahaa tai kuulokkeita. Löydät erilaisia sulkimia (painonappeja, magneja tisulkeita, hihnoja, niittejä, nappeja jne.). Dealy ssa voit hemmotella itseäsi ja samalla suojata Galaxy M12:n edullisesti. Nauti vierailustasi!

Ota yhteyttä huoltopalveluumme

Tavoitat meidät joka päivä puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ("Ota yhteyttä" -osio). Olemme myös Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Tik ToKissa. Älä epäröi tutustua blogiimme, joka sisältää mielenkiintoisia artikkeleita.