Samsung Galaxy M12 Suojakuorja


138 Tuotteet

Samsung Galaxy M12 -suojakuorja ovat alennuksessa Dealy ssa.

Dealy tarjoaa parhaat hinnat Samsung Galaxy M12 -suojakuori ille. Ne alkavat vain 4,99 eMale ta! Tiimimme valitsee parhaat suojakuorja lyömättömiin hintoihin. Suojakuorja ovat erittäin ohuita ja kevyitä. Ne on valmistja tu silikonista, muovista tai materiaalien yhdistelmästä (akryylinen takaosa ja silikonireunuksja / panssarilasi oleva takaosa ja silikonireunuksja / kaksinkertainen suoja silikonista ja muovista optimaalisen kestävyyden saavuttamiseksi). Valitsitpa minkä tahansa, voit olla varma, ja tä se kestää hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Suojamme mahdollistavat suoran pääsyn portteihin ja tarjoavat miellyttävän ja turvallisen otteen. Kannja tavan tija okoneen reunuksja ja takaosa ovat täydellisesti suojattu päivittäisiä elementtejä vastaan. Se säilyttää arvonsa ja on helpompi myydä ja eenpäin. Tarjoamme monikäyttöisiä suojakuori ita, jotka ovat erittäin käytännöllisiä. Näja joissakin on tukirengas tai erittäin käytännöllisiä korttipidikkeitä, jotta vältät liikaa lisävarusteita.

Suojakuorja , jotka antavat Galaxy M12 -puhelimelle yksilöllisen ilmeen ja ovat samalla erittäin kestäviä.

Tarjoamme rungot, joissa yhdistyvät turvallisuus ja tyylikkyys. Löydät läpinäkyviä kuoria vahvistja uilla kulmilla tai ilman, harjattuja hiilikuitukuoria ja keinonahkakuoria, jotka kaikki erottuvat tyylikkyydellään. Yksivärisestä liukumattomasta silikonista valmistja ut kuorja tarjoavat erinomaisen pidon. Myymme Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-kuoria uskomattoman edullisesti. Ne tarjoavat kaksi suojakerrosta ja ovat samalla ohuja ja kevyja . Löydät panssarilasi olevat kuorja , jotka antavat puhelimelle ainutlaatuisen kiiltävän ulkonäön ja muotoilun. Meillä on kuviollisia suojakuoria, jotka antavat Samsungille hauskan ja hyvin persoonallisen suojan. Näja niitä, joissa on eläimiä, kasveja, marmoria tai glitteriä. Tutustu moniin variaatioihin ja fantsuojakuori malleihin. Hyödynnä edullisja hintamme ja älä unohda täydentää kännykkäsi suojausta varmistamalla näyttö tarjoamallamme kalvolla tai karkaistulla lasilla.

Dealy tarkoittaa tehokasta, henkilökohtaista suojakuori kaspalvelua

Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme joka päivä ja seurata tilauksiasi puhelimitse tai tekstiviestillä numerossa 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät "Ota yhteyttä" -osiosta. Olemme myös Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Tik ToKissa. Pysy ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.