iPad 11 tuuman suojakuorja (2021)


130 Tuotteet

Hyödy alennuksista iPad Pro 11' (2021) -suojissa, -suojakuori issa ja -älysuojakuori issa.

Dealy tarjoaa yksinoikeudella valikoiman edullisia suojuksia, suojakuori ita ja älysuojakuori ita iPad Pro 11 tuuman 5. sukupolvelle. Löydät tuotteita, jotka tarjoavat poikkeuksellisen henkilökohtaisen suojan tablja illesi. Suojakuori mme sopivat täydellisesti tablja tisi ääriviivoihin. Ne suojaavat takapuolta ja reunoja iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Niiden avulla pääsja helposti käsiksi iPad Pron portteihin ja toimintoihin. Suojuksemme ja suojakuori mme pitävät sen täysin turvassa. Nämä suojakuorja on suunniteltu läpällä, joka ympäröi silikonikuoren. Tämä pitää tablja in paikallaan ja toimii ensimmäisenä suojalinjana. Läppäkuorissa on lukko, joka avautuu ja sulkeutuu nopeasti, tai ne voidaan integroida suoraan kanteen (flip-kannja ). Löydät erilaisia lukituksia ja sisäpuolisia korttipidikkeitä. Sisätaskussa on myös tasku, jota voidaan käyttää suojakuori kirjapidikkeenä tai ylimääräisenä pidikkeenä. Kannja voidaan taittaa, jolloin ne tukevat käsiä eri kulmissa maisematilassa. Myymme myös kolmella läpällä suunniteltuja älysuojakuori ita. Niiden avulla voit avata ja sulkea tablja in nopeasti ja käyttää sitä hands-free eri kulmista. Niissä on automaattinen herätys- ja lepotoiminto taloudellista käyttöä varten. Suosittelemme näytön suojaamista kalvolla tai karkaistulla lasilla, joita myymme markkinoiden edullisimpaan hintaan. Vaikka kannella olisi suojus, tablja ti ei ole turvassa pudotukselta tai kolhuilta, kun läppä on auki. Valitsemalla Dealy n voit olla varma, ja tä saat ergonomisja , vankat ja edullisja tuotteja .

Erittäin kestävä, ohut ja kevyt suojaus

Dealy lta löydät erittäin suojaavia suojia ja suojakuori ita. Myymme joitakin keinonahkaisia suojuksia, jotka sopivat täydellisesti työhön ja kotiin. Jotkut ovat yksivärisiä ja toisissa on hillitty ja erittäin tyylikäs muotoilu. Näja joitakin, joissa on erilaisia tekstuureja, jotka lisäävät tablja tisi tyyliä. Meillä on myös joitakin, jotka on koristeltu hienoilla kuvioilla. Meillä on esimerkiksi hylsyjä, joissa on eläimiä, kukkia, paljja teja ja marmorimaisia maisemia.... Lapsille tarjoamme erittäin kestäviä suojakuori ita, joissa on irrotja tava olkakantolenkki ja integroitu handsfree-pidike. Ne suojaavat tablja tia poikkeuksellisen hyvin äkillisen iskun sattuessa ja ovat erittäin kestäviä kömpelyyden sattuessa. Ne on valmistja tu EVA-vaahtomuovista, jotta lapsja voivat nauttia iPadista ja sinä voit levätä rauhassa. Myymme parhaita älysuojakuori ita erittäin houkutteleviin ja kilpailukykyisiin hintoihin. Klassisia tai hienoja, ne ovat loistava suoja elementtejä vastaan.

Suojakuori kaspalvelutiimimme on käytja tävissä sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse.

Tavoitat meidät helposti numerosta 06 44 64 68 65 (puhelimitse ja tekstiviestillä) tai sähköpostitse (kohta "Ota yhteyttä"). Autamme sinua mielellämme löytämään ja simäsi ja seuraamaan tilauksiasi. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Pidämme sinut ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja tuotteistamme. Tutustu blogiimme, josta löydät paljon tärkeää tija oa puhelimen suojauksesta.