Realme 8 Pron kannja


6 Tuotteet

Laadukkaat Realme 8 Pro kannja ja suojakuorja edulliseen hintaan

Hyödynnä Dealy n alennuksja Realme 8 Pro -suojista ja -suojakuori ista, jotka alkavat 6,99 eMale ta. Suojamme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka pitää puhelimen paikallaan ja tarjoaa samalla alustavan suojan naarmuja ja kolhuja vastaan. Suojakuori on kääritty keinonahkaiseen tai aitoon nahkaan, joka suojaa koko puhelinta säältä. Iskun sattuessa se on suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Se säilyy kuin uusi eikä menja ä arvoaan naarmujen ja kolhujen takia. Vältät sisäisja rikkoutumisja ja pölyn kerääntymisen painikkeiden ja porttien ympärille. Pussit on suunniteltu erilaisilla lukoilla, joten voit valita sinulle parhaiten sopivan. Löydät klassisja lukot, kantolenkki t, nappilukot tai flip-kannja , joissa on kannen sisäänrakennja tu lukko. Suojakuorja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niiden sisällä on korttipidikkeja ja lokero rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja (lippuja, sja eleitä jne.) varten. Joissakin suojakuori issa on irrotja tava kantolenkki niille, jotka haluavat kantaa puhelinta käsin.

Erittäin kestävät ja henkilökohtaisja suojuksja ja suojakuorja

Dealy ssa voit valita erilaisia suojasuojakuori ita, jotta puhelimestasi tulee ainutlaatuinen ja saat siihen oman persoonallisen koskja uksen. Tarjoamme erilaisia materiaaleja: tekonahkaa, aitoa nahkaa, lychian nahkatyyliä, halkaistua nahkaa, nappanahkaefektiä, kangasta... Myymme yksivärisiä suojakuori ita, joita on saatavana useissa eri väreissä ja jotka ovat erittäin tyylikkäitä. Meillä on erinomainen nappanahkasuojakuori , suojakuori , jossa on käännja tävä magneja tilukko, ja monikäyttöisja kannja , joissa on lukuisia korttipidikkeitä. Löydät varmasti tarpeisiisi sopivan mallin. Suojakuori mme alkavat 6,99 eMale ta ja ovat markkinoiden edullisimpia.

Hyödy suojakuori kaspalvelustamme

Älä epäröi soittaa suojakuori kaspalveluumme tai lähja tää tekstiviesti numeroon 06 44 64 64 68 65. Vastaamme myös sähköposteihinne (kohta "Ota yhteyttä"). Pystymme kertomaan sinulle toimitustesi tilan. Olemme Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.