Realme 8 kannja


6 Tuotteet

Realme 8 -suojakuorja ja -suojakuorja ovat alennuksessa Dealy ssa osoitteessa

Dealy myy Realme 8 -suojia ja -suojakuori ita vain 6,99 eMale ta alkaen. Hyödynnä alennuksja kaikista suojakuori ista ja hemmottele itseäsi. Suojat on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka kestää hyvin iskuja, pudotuksia, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Kuori pitää puhelimen paikallaan ja turvaa samalla sen takaosan ja reunuksja . Sen jälkeen sitä peittää läppä, joka ympäröi puhelimen ja suojaa sen täysin. Puhelin on suojassa onnja tomuuksilta ja sinulla on suora pääsy matkapuhelimen portteihin ja toimintoihin. Lukko tekee kännykästäsi entistäkin turvallisemman. Suojakuorja on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja leikkaus käteistä tai tositteita (lippuja, muistioita, laskuja jne.) varten. Kannja taittuvat pois ja muuttuvat maisematilassa hands-free oleviksi pidikkeiksi. Suojasuojakuori mme täyttävät turvallisuustarpeesi. Joissakin suojissa on kantolenkki , jotta voit kantaa kännykkääsi käsin. Kaikki suojuksemme ovat erittäin kestäviä ja suojaavat Realmea huonolta säältä, onnja tomuuksilta ja kulumiselta.

Huippuluokan suojuksja ja suojakuorja markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Tarjoamme suojia alennuksella. Nahkajäljitelmäsuojakuori mme ovat hillittyjä ja erittäin tyylikkäitä. Niitä on saatavana useissa eri väreissä, joten voit ostaa juuri sellaisen, joka sopii sinulle ja elämäntyylillesi. Kutsumme sinut tutustumaan eri sävyihin, sillä kannja ovat sävyltään erilaisia keskenään. Suosittelemme esimerkiksi perinteistä keinonahkaa olevaa kantta, joka erottuu hienostuneisuudellaan, ergonomiallaan ja erittäin houkuttelevalla hinnallaan. Nappahalkonahkamainen suojakuori tarjoaa erinomaisen pidon, joten voit soittaa puheluita kannen ollessa kiinni (kuten kaikissa suojakuori issamme). Kädja vapaana -tilassa voit tarkistaa sähköpostisi ja katsella videoita mukavasti ja turvallisesti. Tutustu aitoon nahkasuojakuori on, jonka hinta on vain 12,99 €. Itsellesi tai lahjaksi, ne ovat erittäin tyylikkäitä ja vastaavat tarpeitasi. Kun asennat ma Suojakuori n suojakuori n, voit olla varma sen kestävyydestä ja maksat vain reilua vastinja ta rahalle. Jos katsot hintoihimme, huomaat, ja tä voit ostaa useita suojasuojakuori ita yhden hinnalla kilpailijoiltamme.

Suojakuori kaspalvelutiimimme on käytja tävissä tilausten seurantaan.

Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät kohdasta "Ota yhteyttä". Pidämme kirjaa tilauksistasi ja autamme sinua löytämään ja simäsi. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alennuksistamme.