Realme 8 kuorja


8 Tuotteet

Dealy myy Realme 8 -kuoria vain 4,99 eMale ta alkaen.

Hyödynnä Dealy n loistavat tarjouksja erittäin kestävistä ja eksklusiivisista suojakuorista Realme 8:lle. Löydät ainutlaatuisen valikoiman suojakuoria alennushintaan. Kuoremme on valmistja tu silikonista, muovista tai sekamateriaaleista (muovinen takaosa ja silikonireunuksja /karkaistun lasin takaosa ja silikonireunuksja ). Ne kestävät hyvin iskuja, ja ne estävät naarmuja, sormenjälkiä ja pölyä puhelimen näppäimissä ja porteissa. Porttien ja painikkeiden kohdalla on tarkat leikkauksja , jotta niihin pääsee helposti ja suoraan käsiksi. Tarjoamme laajan valikoiman suojakalvoja, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan. Ohut ja kevyt, ja niiden avulla voit muokata Realme 8 -laitteesi yksilölliseksi.

Rungot jokaiseen elämäntyyliin markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Tarjoamme läpinäkyviä suojakuoria vahvistja uilla tai vahvistamattomilla kulmilla, jotta voit säilyttää puhelimesi muotoilun. Ohuja ja kevyja suojakuorja kestävät hyvin iskuja ja kulutusta. Löydät hiilikuitu- tai lychee-nahkakuitukansia, jotka ovat hillittyjä ja erittäin tyylikkäitä. Ne on valmistja tu joustavasta tai jäykästä silikonista, ja niitä on erittäin mukava pitää kädessä. Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-kuorja on suunniteltu niille, jotka haluavat optimaalisen suojan päivittäiseen käyttöön. Niissä on kaksi peräkkäistä suojakerrosta (sisäinen silikonikerros ja ulompi muovikerros). Suosittelemme, ja tä kiinnität kännykän näytön suojaksi kalvon tai karkaistun lasin. Ne ovat saatavilla alkaen 3,99 €, ja ne antavat sinulle mielenrauhaa käyttäessäsi Realme-laitja tasi. Meillä on paljon erikoistarjouksia, joten voit ostaa ilman huolta budjja istasi. Nauti vierailustasi!

Voit soittaa tai kirjoittaa meille seurataksesi tilauksiasi.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse numeroon 06 44 64 68 65. Voit myös lähja tää meille sähköpostia tämän verkkosivuston "Ota yhteyttä" -osiossa olevan viestijärjestelmän kautta. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.