Samsung Galaxy XCover 5 näytön suojat


4 Tuotteet

Edullisja , vankat näytönsuojat ja takakameramoduuli Galaxy XCover 5:lle

Dealy tarjoaa ammattimaisen valikoiman näytönsuojia ja takakameramoduuleja Samsung Galaxy XCover 5:lle. Löydät näytön suojakalvon 3,99 eurolla ja panssarilasi olevan suojalinssin valokuvausyksikköön vain 5,99 eurolla. Kalvot ja panssarilasi ovat erittäin ohuita ja kestävät hyvin elementtejä (kolhuja, pudotuksia, naarmuja, pölyä ja kosteutta). Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Pidät uuden älypuhelimesi pitkään, ja se on helpompi myydä ja eenpäin hyvään hintaan.

Erittäin vahvat, erittäin kestävät näytönsuojat

Ammattimaisten kalvojen ja karkaistun lasin avulla voit käyttää matkapuhelimen näyttöä ja ottaa valokuvia täysin rauhassa. Ne ovat erittäin vahvoja ja peittävät koko näytön. Panssarilasi kestää 9H ja optimoi vuorovaikutteisuuden. Koskja usalue pysyy yhtä herkkänä kuin ennenkin, ja voit toimia sovellusten kanssa yhtä nopeasti ja sujuvasti. Vältät sisätilojen rikkoutumisen, linssien pirstoutumisen ja lasin räjähtämisen äkillisessä pudotuksessa. Voit olla varma, ja tä XCover 5 on täysin turvallinen päivittäisessä käytössäsi.

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissänne

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 64 68 65. Autamme sinua mielellämme ja annamme sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot tilauksistasi. Seuraa meitä Instagramissa, Facebookissa ja Tik Tokissa, niin saat tija ää uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Nauti vierailustasi!