Samsung Galaxy XCover 5 Suojakuorja


22 Tuotteet

Erittäin kestävä, edullinen suojakuorja Galaxy XCover 5:lle

Dealy sta voit ostaa Samsung Galaxy XCover 5 -suojakuorja alennuksella. Myymme niitä vain 4,99 eMale ta alkaen! Hanki itsellesi ohut, vankka suoja, joka on mukautja tu täydellisesti kännykkäsi ääriviivoihin ja linjoihin. Ne suojaavat sitä säältä ja rajuilta iskuilta. Älypuhelimen takaosa ja reunuksja suojataan putoamisilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Pääsy portteihin on suoraviivaista leikkausten tarkkuuden ansiosta. Älypuhelin pysyy uutena pitkään ja voit myydä sen ja eenpäin paremmissa olosuhteissa. Dealy ssa saat ammattilaishinnat kaikille Samsung Galaxy XCover 5 -suojille ja -suojuksille.

Ammattilaisille ja yksityishenkilöille tarkoitja ut rungot

XCover 5 on ihanteellinen ammattilaisille, mutta se voisi kiinnostaa myös kotikäyttäjiä, jotka haluavat vedenpitävän ja vankan puhelimen. Dealy tarjoaa suojaa kaikille edullisesti! Löydät esimerkiksi jäykät tai puolijäykät läpinäkyvät suojakuorja (jäykkä takaosa ja joustavat reunuksja ), jotka suojaavat puhelintasi säilyttäen sen alkuperäisen muotoilun. Taipuisat hiilikuitusuojakuorja erottuvat säänkestävyydellään ja minimalistisella tyylillä an. Ultra Erityiskestävä -, Ring Erityiskestävä - ja Survivor-suojakuorja on suunniteltu niille, jotka haluavat kaksinkertaisen suojakerroksen (silikoni sisäpuolella ja muovi ulkopuolella.) Tutustu kuviollisiin tai karkaistulla lasilla varustja tuihin suojasuojakuori ihimme, jotka sopivat niille, jotka haluavat mielikuvituksellista, henkilökohtaista suojaa. Löydät esimerkiksi kuorja , joissa on eläimiä (pandoja, koiria, susia, kissoja, pöllöjä jne.) tai marmorityylisiä kuvioita. tarjoamme keinonahkaisia kuoria, joissa on integroidut korttipidikkeja , tai kuoria, joissa on rengas, joka toimii hands-free pidikkeenä. Ne yksinkertaistavat elämääsi ja pitävät sinut vapaana jokapäiväisten asusteiden sotkuisuudesta. Voit myös hyötyä lyömättömistä hinnoistamme.

Ota yhteyttä numeroon 06 44 64 68 65 ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Tavoitat meidät numerosta 06 44 64 68 65 (puhelimitse ja tekstiviestillä) tilaustesi seurantaa varten. Vastaamme hyvin nopeasti sähköposteihinne. Löydät postilaatikkomme kohdasta "Ota yhteyttä". Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme ja uutisistamme.