Xiaomi Mi 11i 5G Suojakuorja


82 Tuotteet

Paras valikoima edullisia suojakuori ita Mi 11i 5G:lle

Xiaomi Mi 11i 5G kannja ovat saatavilla £ 4,99. Hyödynnä alennuksemme ja alennuksja kaikista suojista. Suojakuori mme on valmistja tu silikonista, kovasta tai joustavasta muovista, karkaistusta lasista tai sekalaisista materiaaleista (kaksoissuojaus/kohdennja tu suojaus riippuen suojattavista kohteista). Suojakuori issa, joissa on panssarilasi takapuolella, on silikonia reunoilla. Suojamme antavat puhelimellesi henkilökohtaisen koskja uksen ja ovat samalla erittäin turvallisia. Ne on suunniteltu yksinomaan Xiaomi Mi 11i 5G:lle. Ne suojaavat sitä iskun sattuessa sekä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Ne jättävät suoran pääsyn älypuhelimen portteihin ja toimintoihin.

Erittäin kestävät rungot jokaiseen tyyliin

Myymme erilaisia malleja, joten voit ostaa tarpeisiisi parhaiten sopivan suojan. Löydät läpinäkyviä suojia vahvistja uilla kulmilla tai ilman. Nämä säilyttävät puhelimesi alkuperäisen muotoilun. Joustavasta, harjattua hiilikuitua olevat suojakuorja antavat hillityn tyylikkään ilmeen ja kestävät samalla hyvin elementtejä. Nahkajäljitelmäsuojamme ovat ihanteellisia ammattilaisille, ja ne tuntuvat hyvältä kädessä. Joissakin on rengas, joka toimii myös handsfree-pidikkeenä. Uusissa versioissa voit käyttää älypuhelinta sekä pysty- ja tä vaakatasossa. Voit siis nauttia kännykästäsi handsfree. Näja myös kuuluisat Survivor- ja Ultra Erityiskestävä -suojakuori mme, jotka tarjoavat kaksinkertaisen suojan sen mukaan, mitä haluat suojata. Laajennamme myös marmorityylisiä suojakuori ita. Löydät niitä värikkäissä malleissa, joissa on esimerkiksi geomja risia tai akvarelliaiheisia kuvioita. Suosittelemme tutustumaan moniin variaatioihin, joiden pitäisi miellyttää sinua. Kehotamme kaikkia suojakuori n omistavia suojaamaan myös puhelimensa näytön ja valokuvamoduulin. Löydät erilaisia suojakalvoja (kalvoa tai panssarilasi ), jotka estävät rikkoutumisen ja naarmut putoamisen yhteydessä.

Olemme avoinna joka päivä ja olemme läsnä sosiaalisissa verkostoissa.

Älä epäröi soittaa tai lähja tää meille tekstiviestiä numeroon 06 44 64 64 68 65. Voit myös lähja tää meille sähköpostia, jonka löydät tämän sivuston kohdasta "Ota yhteyttä". Autamme mielellämme sinua löytämään ja simäsi ja seuraamaan tilauksiasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.