Oppo A74 5G tapauksja


14 Tuotteet

Parhaat ultrakestävät rungot alennja tuun hintaan.

Dealy lta löydät ohuja , kevyja , erittäin kestävät ja edullisja suojakuorja Oppo A74 5G:lle. Vähittäismyyntihinta on vain 4,99 €, ja ne tarjoavat optimaalisen suojan puhelimen takaosalle ja reunoille. Ne on helppo asentaa ja ne istuvat täydellisesti älypuhelimen ääriviivojen ja linjojen ympärille. Porttien ja painikkeiden leikkauksja ovat tarkat, jotta niihin pääsee suoraan käsiksi ja lataaminen on helpompaa. Suojamme ovat erittäin tehokkaita iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Sen lisäksi, ja tä ne ovat erittäin kestäviä, ne antavat Opoo A74 5G -puhelimellesi erottuvan ulkonäön.

Runkoja kaikille uskomattoman edulliseen hintaan

Tiimimme valitsee parhaat saatavilla olevat kannja alennja tuun hintaan. Löydät parhaan valikoiman suojia, joiden avulla voit käyttää Oppoa täysin turvallisesti. Meillä on silikonisia tai läpinäkyviä muovisuojia, jotka säilyttävät puhelimen alkuperäisen muotoilun. Yksivärisja silikonisuojat ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat hillityn ja erottuvan suojan. Värisävyt ovat kaikki erilaisia suojakuori sta toiseen. Löydät kuorja hiilikuitua, harjattua tyyliä tai litsi-imitoitua nahkaa, jotka tarjoavat erittäin hyvän otteen laitteelle. Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-kuorja ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat optimaalisen suojan äkillisen iskun sattuessa. Ne estävät sekä sisäisen rikkoutumisen ja tä ulkoisja vauriot. Tarjoamme myös panssarilasi olevia kuoria, jotka ovat erittäin kestäviä ja antavat puhelimelle persoonallisen ilmeen. Kun valitsja Dealy n, voit olla varma tuotteidemme laadusta. Seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa, niin saat tija ää kampanjoistamme ja erikoisalennuksistamme.

Voit soittaa meille ja seurata tilauksiasi numerosta 06 44 64 68 65.

Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin tähän numeroon. Voit myös lähja tää meille sähköpostia "Ota yhteyttä" -osion kautta. Kutsumme sinut seuraamaan meitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.