Oppo A54 5G näytön suojat


2 Tuotteet

Dealy : alennus näytön suojakalvot Oppo A54 5G:lle

Dealy myy parhaat näytönsuojat Oppo A54 5G alkaen vain £ 3,99. Säästä kalvoissa ja karkaistussa lasissa, jotka ovat ohuita ja erittäin kestäviä. Ne tuntuvat näytöllä kuin toiselta iholta. Panssarilasi on 9H-kestävää ja suojaa koko näyttöä. Näyttö on suojattu naarmuilta, jälkiltä ja pölyltä iskun sattuessa, ja suojauksja ovat räjähdys- ja UV-suojattuja. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä, ja voit toimia sovellusten kanssa aivan kuin kalvoa ei olisi asennja tu. Suojauksemme pitävät lasin uuden näköisenä pitkään. Sinun on helpompi myydä älypuhelimesi parhaaseen hintaan. Tarjoamamme kalvot eivät jätä jälkiä, kun poistat ne.

Oppo A54 5G:n kameramoduulin supersuojalinssi

Oppo A54 5G:n kameramoduulille löytyy myös suojalinssi. Ohut ja kevyt, se on helppo asentaa ja suojaa linssiä naarmuilta, tahroilta ja pölyltä iskujen sattuessa. Valokuvista tulee täydellisiä, sillä tämä suoja on HD-tasoinen ja ultraläpinäkyvä .

Suojakuori kaspalveluumme on helppo ottaa yhteyttä tilausten seurantaan.

Voit ottaa meihin yhteyttä nopeasti ja helposti puhelimitse tai tekstiviestillä (06 44 64 64 68 65) ja seurata tilauksiasi. Sähköpostiosoitteemme löydät "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme sähköposteihin mahdollisimman nopeasti. Seuraa uutisiamme Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä, niin saat ensimmäisenä tija ää kampanjoistamme ja alennuksistamme.