Sony Xperia 5 III näytönsuojat


4 Tuotteet

Suojaa Xperia 5 III -puhelimen näyttö ja valokuvausmoduuli edullisilla suojakalvoilla.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman näytönsuojia ja takakameramoduulia Sony Xperia 5 II:lle. Löydät kalvon näytölle vain 3,99 € ja karkaistun lasin linssin valokuvausyksikköön vain 5,99 €. Ne ovat erittäin ohuita ja kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Kalvo ja panssarilasi on helppo asentaa. Ne eivät jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne estävät lasin ja näytön rikkoutumisen, matkapuhelimen arvoa alentavat naarmut ja pölyä raoissa. Koskja usalue pysyy myös herkkänä, joten voit toimia sovellusten kanssa täysin rauhassa.

Superpanssarilasi oleva linssi valokuvamoduuliin vain 5,99 €:lla.

Suosittelemme Sonyn takakuvayksikön suojaamista erittäin ohuella ja erittäin vahvalla karkaistusta lasista valmistja ulla suojalasillamme. Se on helppo asentaa, ja se suojaa lsuojakuori ja linssejä iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Voit ottaa valokuvia ja videoita täysin rauhassa. Erittäin läpinäkyvä, se ei vaikuta kuvanlaatuun.

Olemme tavoitja tavissa joka päivä ja olemme Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.

Älä epäröi soittaa tai lähja tää meille tekstiviestiä numeroon 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Pidämme kirjaa tilauksistasi ja annamme sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot tuotteistamme. Seuraamalla meitä sosiaalisissa verkostoissa pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.