Sony Xperia 1 III näytönsuojat


3 Tuotteet

Erittäin kestävät Xperia 1 III -näytön ja valokuvamoduulin suojakalvot edullisesti.

Dealy lta löydät Sony Xperia 1 III -puhelimen parhaat näytönsuojat ja takakuvasuojat edullisesti. Myymme säänkestävimpiä tuotteita. Näytön suojakalvot ja karkaistut lasit ovat erittäin ohuita ja erittäin helppoja asentaa. Ne eivät jätä jälkiä, kun otat ne pois. Ne suojaavat koko näyttöä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä. Panssarilasi kestää 9H. Ne ovat räjähdyssuojattuja ja UV-kestäviä.

HD-objektiivin suojus

Tarjoamme myös panssarilasi Sony Xperia 1 III:n kameramoduulin suojaamiseksi. Se on erittäin ohut ja HD-luokan. Se suojaa lsuojakuori ja linssejä elementeiltä. Vältät naarmut, jotka voivat olla vahingollisia, ja pölyn, joka voi heikentää valokuvien ja videoiden laatua. Aivan kuin takakameramoduulisi ei olisi suojattu. Hyödy alennuksistamme ja alhaisista hinnoistamme kaikissa tuotteissa.

Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.

Älä epäröi ottaa yhteyttä myynnin jälkeiseen palveluumme, joka auttaa sinua tiedusteluissasi ja seuraa tilauksiasi. Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Olemme myös suosikki sosiaalisissa verkostoissa. Seuraamalla meitä saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.