Sony Xperia 1 III Suojakuorja


12 Tuotteet

Sony Xperia 1 III -suojakuorja alkaen vain 4,99 €.

Tutustu Dealy n erittäin kestäviin suojakuori ihin Sony Xperia 1 III -puhelimelle lyömättömään hintaan. Suojakuoremme on tehty puhelintasi varten ja ne ovat saatavilla alennja tuun hintaan. Ne ovat ohuita ja erittäin kevyitä, joten ne tuntuvat kuin toinen iho puhelimessasi. Ne on valmistja tu silikonista, muovista tai eri materiaaleista (muovinen takaosa ja silikonireunuksja /panssarilasi oleva takaosa ja silikonireunuksja ). Löydät jäykkiä suojakuoria ja toisia, jotka ovat joustavia tai puolijäykkiä. Porttien ja painikkeiden leikkauksja on tehty mittojen mukaan, jotta pääsja niihin suoraan ja helposti käsiksi. Kannja tava tija okoneesi on suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Selkä ja reunuksja näyttävät uudenveroisilta. Se on helpompi myydä ja eenpäin hyvään hintaan.

Räätälöi Sonyllesi haluamasi suojakuori

Dealy myy malleja, jotka sopivat kaikille. Löydät läpinäkyviä kuoria vahvistja uilla kulmilla tai ilman. Meillä on yksivärisiä silikonikuoria monissa eri väreissä. Nahkajäljitelmästä tai litsiininahasta valmistja ut kuorja ovat ohuita ja erittäin tyylikkäitä. Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-kuoremme on suunniteltu niille, jotka ja sivät optimaalista turvallisuutta äkillisen iskun sattuessa. Hiilikuitukuorja ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat tyylikästä ja huomaamatonta suojaa. Meillä on kuorja , joissa on panssarilasi takana ja silikonireunuksja . Ne tarjoavat erinomaisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan. Myymme myös hienoja kuoria, joissa on motiiveja, jotka vja oavat kaikkiin, jotka haluavat personoida älypuhelimensa. Voit myös hyötyä superhalvoista hinnoistamme ja alennuksistamme. Nauti vierailustasi!

Ota yhteyttä seurataksesi tilauksiasi

Tavoitat meidät joka päivä puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät "Ota yhteyttä" -osiosta. Älä epäröi käyttää sitä. Autamme sinua mielellämme löytämään ja simäsi tuotteja ja seuraamaan tilauksiasi. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa voit pysyä ajan tasalla viimeisimmistä uutisistamme ja kuulla ensimmäisenä kampanjoistamme.