Xiaomi Mi 11 Lite / Mi 11 Lite 5G -suojakuorja


87 Tuotteet

Osta Xiaomi Mi 11 Lite / Mi 11 Lite 5G suojakuorja vain £ 4,99 alkaen.

Dealy sta voit ostaa Xiaomi Mi 11 Lite 4G / Mi 11 Lite 5G -suojakuorja ja suojauksja alennuksella. Hyödynnä alennuksja ja kampanjat kaikista tuotteista. Myymme silikoni- tai muovisuojakuori ita, jotka ovat erittäin ohuita, kevyitä ja erittäin kestäviä iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Valikoimaamme kuuluu läpinäkyviä suojasuojakuori ita, yksivärisiä suojasuojakuori ita ja monikäyttöisiä suojasuojakuori ita, joissa on korttipidikkeja tai tukirenkaat. Niissä on tarkat leikkauksja , jotta pääsja helposti käsiksi puhelimen painikkeisiin, portteihin ja ominaisuuksiin. Löydät laajan valikoiman suojia, jotka kaikki ovat erittäin turvallisia Mi 11 Lite / Mi 11 Lite 5G -puhelimelle.

Voit muokata Xiaomiasi ja suojata sitä samalla...

Tutustu läpinäkyviin silikoni- tai muovisuojakuori ihimme, joiden avulla voit säilyttää älypuhelimesi muotoilun ja alkuperäisja värit. Suojakuorja antavat hyvän otteen ja ilma kiertää niiden sisällä täydellisesti. Myymme yksivärisiä silikonisuojakuori ita ja hybridisuojakuori ita (silikonia ja muovia), jotka pitävät matkapuhelimesi turvassa ja antavat sille samalla haluamasi ulkonäön. Hybridisuojakuorja on valmistja tu materiaaleista, jotka on sovitja tu puhelimen kiinnitja täviin osiin. Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-kuorissa on kaksi suojakerrosta (toinen sisäpuolella silikonista ja toinen ulkopuolella muovista), jotka tarjoavat maksimaalisen suojan äkillisen iskun sattuessa. Löydät kuorja hiilikuidusta, ensiluokkaisesta keinonahasta ja suojakuorja , joissa on irrotja tava handsfree-tuki. Korttipidikkeillä varustja ut suojat ovat erittäin hyödyllisiä niille, jotka eivät halua käyttää useita lisävarusteita samanaikaisesti. Integroitujen korttipidikkeiden avulla säästät aikaa joka päivä. Vain 5,99 eurolla myymme suojakuori ita, joissa on panssarilasi takana ja silikonireunuksja . Hienot, kuvioidut suojasuojakuorja sopivat niille, jotka haluavat yksilöllisen suojan. Valitsemalla Dealy n voit olla varma, ja tä Xiaomisi on täysin turvassa ja juuri sellainen kuin haluat.

Tavoitat meidät numerosta 06 44 64 68 65.

Voit ottaa meihin yhteyttä helposti puhelimitse tai tekstiviestillä edellä mainittuun numeroon. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi ja otamme helposti tilauksesi vastaan. Voit myös lähja tää meille sähköpostia "Ota yhteyttä" -osion kautta. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija ää viimeisimmistä uutisistamme ja Dealy -kampanjoistamme.