Vivo X60 Pro näytön suojakalvot


2 Tuotteet

Dealy : näytönsuojat ja takakameramoduuli Vivo X60 Pro:lle alennuksella

Dealy myy parasta suojaa Vivo X60 Pron näytölle ja takakameramoduulille. Löydät kalvo näytön vain £ 3,99 ja panssarilasi linssi takakameran moduuli vain £ 5,99. Kalvomme ja panssarilasi mme ovat ohuita ja erittäin kestäviä. Ne tuntuvat kuin toinen iho puhelimesi näytöllä. Panssarilasi on 9H-kestävää ja suojaa koko näyttöä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Suojat ovat räjähdyssuojattuja ja UV-suojattuja. Koskja usalue säilyy herkkänä ja voit toimia sovellusten kanssa nopeasti. Pidät lasin uuden näköisenä pitkään. Sinun on helpompi myydä älypuhelimesi parhaaseen hintaan. Tarjoamamme kalvot eivät jätä jälkiä, kun poistat ne.

Panssarilasi oleva suojalinssi Vivo X60 Pron takakameramoduulille.

Vivo X60 Pron takakamerasta löytyy suojalinssi. Ohut ja kevyt, se on helppo asentaa ja suojaa linssiä naarmuilta, tahroilta ja pölyltä iskujen sattuessa. Valokuvista tulee moitteja tomia, sillä tämä suoja on HD-tasoinen ja erittäin läpinäkyvä .

Suojakuori kaspalveluumme on helppo ottaa yhteyttä tilausten seurantaan.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65) tilausten seuraamiseksi. Sähköpostiosoitteemme löydät "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Seuraa uutisiamme Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä, niin saat ensimmäisenä tija ää kampanjoistamme ja alennuksistamme.