Vivo X60 Pro kannja


1 Tuote

Kaikki Vivo X60 Pron kannja ja suojakuorja ovat alennuksessa Dealy ssa.

Dealy tarjoaa yksinoikeudella valikoiman edullisia suojuksia ja suojakuori ita Vivo X60 Pro -puhelimelle. Suojakuori mme ovat erittäin säänkestäviä ja monikäyttöisiä, ja niiden hinta on vain 6,99 €. Ne on valmistja tu silikonikuoresta, joka kestää hyvin iskuja ja pudotuksia, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Se kiinnittää matkapuhelimen paikalleen ja suojaa samalla sen takaosaa ja reunoja. Nahka- tai keinonahkamainen läppä kija outuu puhelimen ympärille, jotta se on täysin suojattu vaurioilta ja kulumiselta. Pääsja silti suoraan käsiksi portteihin ja toimintoihin leikattujen aukkojen ansiosta, joihin on helppo tarttua. Lukko viimeistelee matkapuhelimesi turvallisuuden. Läppäsuojakuorja on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja tasku rahoille tai pienille suojakuori kirjoille, kuten lipuille, muistioille tai sja eleille. Kannja voidaan taittaa haluttaessa hands-free oleviksi pidikkeiksi, joita voidaan käyttää vaakatasossa. Joissakin on irrotja tava kantolenkki , joka helpottaa kännykän pitämistä kädessä. Tutustu tuotevalikoimaamme ja personoi Vivosi.

Erittäin kestävät kannja ja suojakuorja alennja tuun hintaan

Tarjoamme huippuluokan suojia uskomattoman edulliseen hintaan, joiden avulla voit muokata Vivo X60 Pro -puhelimesi yksilölliseksi. Löydät tekonahkaisja tai aidosta nahasta valmistja ut suojuksja , jotka ovat hillittyjä ja tyylikkäitä. Niitä on saatavilla useissa eri väreissä. Kehotamme sinua tutustumaan eri sävyihin, sillä variaatiot vaihtelevat kussakin. Nämä monikäyttöisja läppäkannja ovat täydellisiä raittiutta ja siville. Ammattilaisja arvostavat niitä niiden mukautuvuuden vuoksi. Valikoimaamme kuuluvat myös kannja , joissa on kannen sisään integroitu lukko (fläppikannja ) ja kannja , joissa on näköikkuna (näköalakannja ). Nämä mallit tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja perinteisiin kansiin verrattuna. Kutsumme sinut tutustumaan aitoon halkaisunahkaiseen kansiimme, joiden hinta on vain 12,99 €. Pidät niitä mieluusti kädessäsi ja arvostat niiden toimivuutta. Hienosti kuvioidut pussit ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat omaperäisen lisävarusteen. Näja niitä esimerkiksi eläimillä, kasveilla, paljja eilla ja marmorityylillä. Leopardinahka-efektin suojus sopii niille, jotka haluavat omaperäistä ja erilaista suojaa. Valitsemalla Dealy n ostat laadukkaita suojuksia ja suojakuori ita ja hyödyt säännöllisistä kampanjoista kaikissa tuotteissa.

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissä 7 päivää viikossa tilausten seurantaan.

Tavoitat meidät numerosta 06 44 64 68 65 (puhelimitse ja tekstiviestillä) tai sähköpostitse (Ota yhteyttä -osio). Pidämme kirjaa tilauksistasi ja autamme sinua löytämään ja simäsi. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.