Vivo X60 Pro -suojakuorja


10 Tuotteet

Suojaa Vivo X60 Pro erittäin kestävällä suojakuori lla

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman edullisia suojakuoria Vivo X60 Pro -puhelimelle. Myymme niitä vain 4,99 eMale ta alkaen. Säästä rahaa ultrakestävään suojaan. Suojakuori mme ovat yksinoikeudella matkapuhelimen linjojen ja ääriviivojen mukaisia. Niissä on tarkat leikkauksja porttien ja painikkeiden kohdalla, jotta pääsja niihin suoraan käsiksi. Joissakin on ohut silikonikalvo, joka suojaa painikkeita myös pölyltä. Suojakuori mme kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Kännykän takaosa ja reunuksja ovat suojattu elementtejä vastaan. Sen lisäksi, ja tä suojakuorja ovat erittäin kestäviä, ne antavat älypuhelimellesi persoonallisen ilmeen. Tutustu suureen valikoimaamme ja hemmottele itseäsi personoimalla Vivosi.

Erittäin kestävät suojakuorja edulliseen hintaan X60 Pro:lle

Dealy lta löydät markkinoiden kovimmat suojakuorja lyömättömiin hintoihin. Tarjoamme läpinäkyviä silikonisuojakuori ita, jotka säilyttävät puhelimesi alkuperäisen muotoilun. Vahvistja uilla tai vahvistja uilla kulmilla tai ilman, ne ovat erittäin suojaavia ja erittäin ohuita. Yksivärisja silikonisuojakuori mme ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat hillityn ja huomaamattoman suojan. Löydät myös hiilikuitusuojakuori ita, joustavia silikonisuojakuori ita ja keinonahkasuojakuori ita, jotka tarjoavat erinomaisen pidon. Ne ovat erittäin tyylikkäitä ja tarjoavat erinomaisen pidon. Ultra Erityiskestävä -, Survivor- ja Ring Erityiskestävä -suojakuorja ovat täydellisiä niille, jotka ja sivät optimaalista suojaa äkillisen iskun sattuessa. Ne on suunniteltu kahdella suojakerroksella (sisempi silikonikerros ja ulompi muovikerros). Ne estävät rikkoutumisen sisäpuolelta ja tarjoavat erinomaisen suojan äkillisen iskun sattuessa. Löydät panssarilasi olevia suojakuori ita, jotka ovat erittäin kestäviä ja antavat matkapuhelimellesi hyvin persoonallisen ilmeen. Löydät myös suojakuori ita, joissa on korttipidikkeja ja suojauksja , joissa on käytännöllinen tukirengas Vivo X60 Pron handsfree-käyttöä varten. Nauti vierailustasi!

Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65.

Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme on kohdassa "Ota yhteyttä". Kutsumme sinut seuraamaan meitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.