Vivo X60 tapauksja


4 Tuotteet

Erittäin kestävät alennuskannja Vivo X60 -puhelimelle

Dealy myy eksklusiivisen valikoiman suojakuori ita Vivo X60:lle vain 4,99 eMale ta alkaen. Saat edullisia tarjouksia ja alhaisia hintoja erittäin kestävistä ja laadukkaista suojakuori ista. Olemme valinneja ohuja , kevyja suojakuorja , jotka on valmistja tu silikonista, muovista tai sekamateriaaleista (muovinen takaosa/silikonireunuksja , karkaistun lasin takaosa/silikonireunuksja , kaksinkertainen silikoni/muovisuoja). Matkapuhelimesi on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Pääsja silti helposti käsiksi älypuhelimen portteihin ja toimintoihin leikkausten tarkkuuden ansiosta. Löydät eri tyylisiä malleja, joten voit valita tarpeisiisi ja toiveisiisi sopivan mallin.

Erittäin kestävät rungot alkaen vain 4,99 €.

Meillä on valikoima suojakuoria, joiden avulla voit muokata Vivo X60 -puhelimesi yksilölliseksi. Alhaisin hinnoin voit ostaa useita yhden hinnalla. Löydät läpinäkyviä suojia vahvistja uilla kulmilla tai ilman, yksivärisiä tai kuviollisia silikoni- tai muovisuojia sekä erittäin tyylikkäitä harjattuja joustavia hiilikuitusuojia. Jotkin niistä on valmistja tu keinonahasta tai niissä on rengas, jonka tukitoiminnon ansiosta voit käyttää X60-laitja ta hands-free . Löydät Survivor-malleja ja Ultra Erityiskestävä -kuoria, jotka ovat ihanteellisia äkillisen iskun sattuessa niiden kaksoismuovi- ja silikonisuojan ansiosta. Tarjoamme parhaat suojakuorja , joissa on korttipidikkeja , jotka ovat erittäin käytännöllisiä. Näja kuoria, joissa on motiiveja (eläimiä, kukkia, maisemia...), joiden avulla voit antaa puhelimellesi ainutlaatuisen ja hauskan koskja uksen. Suosittelemme, ja tä täydennät Vivo X60:n suojan asentamalla näytön päälle kalvon tai karkaistun lasin. Puhelimesi on täysin turvassa.

Ota meihin yhteyttä päivittäin ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Tavoitat suojakuori kaspalvelumme puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät kohdasta "Ota yhteyttä". Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Seuraamme tilauksiasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Saat ensimmäisenä tiedon uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.