Xiaomi Redmi Note 10S näytönsuojat


3 Tuotteet

Paras valikoima näytönsuojia ja takakameramoduuli Redmi Note 10s:lle

Dealy n avulla säästät Xiaomi Redmi Note 10:n näytönsuojissa ja takalinsseissä. Tarjoamme eksklusiivisen valikoiman ultraohuita karkaistuja kalvoja ja linssejä, jotka kestävät hyvin sääolosuhteita, kuten iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Ne asennja aan hja kessä eivätkä jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne kiinnittävät koko näytön pinnan ja tulevat kuin läpinäkyvä iho lasin päälle. Koskja usalue pysyy herkkänä ja pidät älypuhelimesi lasin tahrattomana. Vältät myös tahrat, jotka voivat aiheuttaa puhelimen vuotamisen ja vahingoittaa näyttöä ja sisätiloja. Jos sinulla on suojakuori, suosittelemme, ja tä suojaat myös näytön kalvolla. Voit pudottaa puhelimen läppä auki.

Karkaistua lasikalvoa takaosan valokuvausyksikköä varten

Löydät myös karkaistua lasikalvoa, joka asennja aan takakameramoduulin lasiin. Erittäin läpinäkyvä kalvo suojaa linssejä iskuissa ja estää vahingollisja naarmut. Tämä kalvo on helppo asentaa, eikä se jätä jälkiä, kun poistat sen.

Meidät on helppo tavoittaa ja olemme suosikki sosiaalisissa verkostoissa.

Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme puhelimitse (06 44 64 68 65), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Voit seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Päivitämme blogiimme säännöllisesti artikkeleita, joissa vastaamme kysymyksiisi.