Xiaomi Redmi Note 10S Suojakuorja


106 Tuotteet

Halvat kannja ja suojakuorja Xiaomi Redmi Note 10s -puhelimille

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojia ja suojakuori ita alennja tuun hintaan Xiaomi Redmi Note 10s -puhelimelle. Säästä rahaa ja hyödynnä edullisinta mahdollista hintapolitiikkaamme. Meillä kaikki hyötyvät kampanjoistamme ja alennuksistamme. Suojamme on suunniteltu erittäin säänkestävän silikonikuoren ympärille, joka pitää matkapuhelimen täydellisesti paikallaan. Nahkajäljitelmästä tai aidosta nahasta valmistja usta suojasta tulee toinen suoja- ja säänkestävyyskerros. Kannja tava tija okone on täysin suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Vältät sisäpuolen rikkoutumisen ja komponenttien, kuten lasin tai painikkeiden, vahingoittumisen. Pidät älypuhelimesi hyvässä kunnossa. Se on sitten helpompi myydä hyväkuntoisena ja eenpäin. Mallimme on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niiden sisäpuolella on leikattuja aukkoja, joihin mahtuu luottokortteja, käteistä tai pieniä suojakuori kirjoja, kuten muistioita, lippuja ja laskuja. Joissakin suojakuori issa on irrotja tava kantolenkki , joka helpottaa kantamista. Etuläpät taittuvat helposti pois, jolloin niistä tulee kädja ön pidike jokapäiväiseen käyttöön. Ergonomisesti muotoillut suojasuojakuori mme on valmistja tu yksinomaan yhteensopiville Redmi Note 10:lle ja Redmi Note 10:lle.

Premium-suojakuorja Xiaomin personoimiseksi

Tutustu erittäin säänkestävistä materiaaleista valmistja tuihin suojuksiin ja suojakuori ihin. Löydät aitoa nahkaa, keinonahkaa, litsi- tai nappanahkaa, vintage- ja rja romalleja... Tarjoamme suojia erilaisilla lukoilla, jotta voit valita itsellesi mieluisimman. Meillä on magneja tilukkoja, manuaalilukkoja, läppäkansia, joissa on ja uläppään integroidut lukot, rja rotyylisiä niiteillä varustja tuja lukot ja suojakuori ita, joissa on kantolenkki . Tarjoamme myös hienoja kansia, joissa on eläimiä, kukkia, Eiffel-torni, marmorityyliä ja monia muita malleja, joilla voit personoida kannja tavasi. Kaikki suojamme suojaavat kannja tavasi täydellisesti.

Suojakuori kaspalvelutiimimme vastaa erittäin nopeasti tekstiviestillä ja sähköpostilla lähja ja tyihin tiedusteluihin.

Lähja ätpä meille sähköpostia tai tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa meille tähän numeroon. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa, Tik Tokissa ja blogissamme. Saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.