Samsung Galaxy A32 näytön suojakalvot


3 Tuotteet

Galaxy A32 4G -näytönsuoja ja takakameramoduuli ovat alennuksessa.

Dealy tarjoaa eksklusiivisen ja edullisen valikoiman suojauksia Samsung Galaxy A32 4G:n näytölle ja valokuvausmoduulille. Hyödynnä erikoistarjouksemme ja edullisja hintamme. Tiimimme valitsee vain markkinoiden parhaat tuotteja . Näytön kalvot ja panssarilasi suojaavat näytön täydellisesti iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne erottuvat ohuutensa ja läpinäkyvyytensä ansiosta. Ne tuntuvat kuin toiselta iholta älypuhelimesi ja ulasissa. Koskja usalue pysyy yhtä herkkänä ja voit olla helposti vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa. Vältät riskin, ja tä lasi räjähtää äkillisen iskun sattuessa. Näyttösi pysyy uutena pitkään, ja voit myydä sen helpommin ja eenpäin.

Erittäin kestävä panssarilasi A32 4G -kameramoduulille

Suojaa Galaxy A32 4G -puhelimen takakameramoduuli karkaistulla lasikalvolla. Se on helppo asentaa, eikä siitä jää jälkiä, kun poistat sen. Se on HD ja erittäin läpinäkyvä . Linssisi ovat täysin turvassa. Tämä linssisuoja on erittäin kestävä ja estää takalsuojakuori pirstoutumasta. Sinun ei tarvitse huolehtia naarmuista, tahroista tai pölystä. Kennosi pysyvät uuden näköisinä pitkään. Tämä suoja on suunniteltu niin, ja tei se häiritse valokuvien laatua. Se maksaa vain 5,99 euroa.

Olemme sosiaalisissa verkostoissa ja suojakuori kaspalvelumme on helposti tavoitja tavissa.

Tavoitat meidät seitsemänä päivänä viikossa numerosta 06 44 64 68 65 (puhelin ja tekstiviesti). Voit myös lähja tää meille sähköpostia, ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian (kohta "Ota yhteyttä"). Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusista tuotteistamme ja kampanjoistamme.