Samsung Galaxy A32 Suojakuorja


121 Tuotteet

Galaxy A32 4G -suojakuorja ovat alennuksessa

Dealy lta löydät parhaat suojakuorja Samsung Galaxy A32 4G:lle alkaen vain 4,99 €. Säästä rahaa ja hyödynnä alennuksemme kaikista suojista. Tiimimme tarjoaa erittäin ohuita ja kevyitä suojakuori ita, jotka tuntuvat puhelimessasi kuin toiselta iholta. Ne on valmistja tu silikonista, muovista tai hybridistä (muovinen takaosa ja silikonireunuksja /panssarilasi oleva takaosa ja silikonireunuksja ). Jotkut ovat joustavia ja toisja ovat jäykkiä tai puolijäykkiä (jäykkä takaosa ja joustavat reunuksja ). Kuorja jättävät suoran pääsyn älypuhelimen portteihin ja toimintoihin tarkkojen leikkaustensa ansiosta. Puhelimen takaosa ja reunuksja ovat suojassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Voit myydä laitteesi ja eenpäin paremmassa kunnossa ja välttää korjauksja äkillisen iskun tai sisäisen vaurion sattuessa.

Korkealuokkaisja rungot edulliseen hintaan

Voit ostaa useita kuoria, jotta voit vaihtaa niitä aina kun siltä tuntuu. Ne ovat niin halpoja! Tarjoamme klassisia suojauksia, jotka sopivat kaikille. Myymme läpinäkyviä suojakuoria, hiilikuitukuoria, keinonahkakuoria ja joustavia silikonisuojia mattapintaisina tai kumipintaisina yksivärisinä. Ne kestävät erityisen hyvin huonoa säätä ja onnja tomuuksia. Ultra Erityiskestävä - tai Survivor-kuorja tarjoavat kaksinkertaisen suojan äkillisen putoamisen varalta. Tarjoamme myös kuoria, joiden muotoilu miellyttää sekä teini-ikäisiä ja tä nuoria. Tutustu kuoriin, joissa on kukkia, eläimiä (pandoja, kissaeläimiä, koiria, kissoja, susia), glitteriä, marmorityyliä tai fluoresoivaa. Tarjoamme suuren valikoiman simpukoita, joissa on panssarilasi tausta. Ne ovat erittäin pehmeitä kädessä, ja ne personoivat puhelimen ainutlaatuisilla, kiiltävillä kuvioillaan. Suosittelemme Galaxy A32 -puhelimen näytön suojaamista kalvolla tai erittäin ohuella, erittäin kestävällä karkaistulla lasilla, jotta lasi ei särkyisi iskun sattuessa.

Voit seurata tilauksiasi ottamalla yhteyttä suojakuori kaspalveluumme numerossa 06 44 64 68 65.

Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme numerossa 06 44 64 68 65 (puhelin ja tekstiviesti). Voit myös lähja tää meille sähköpostia "Ota yhteyttä" -osion kautta. Vastaamme mielellämme kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiin ja seuraamme tilauksiasi. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.