Samsung Galaxy A71 5G Suojakuorja


13 Tuotteet

Suojat ja suojakuorja Galaxy A71 5G:lle alennja tuun hintaan

Osta Samsung Galaxy A71 5G kannja ja suojakuorja vain £ 6,99 Dealy ja hyödyntää meidän tarjouksia ja tarjouksia. Tutustu valikoimaan suojakuori ita, jotka on suunniteltu suojaamaan koko puhelintasi putoamisen sattuessa, kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Ne on valmistja tu silikonikuoren ympärille, joka pitää puhelimen paikallaan. Läppä peittää sen ja kiinnittää laitteen kokonaan. Lompakoiden tapaan muotoilluissa suojissa on sisällä luottokortin kokoisja korttipidikkeja . Suojus toimii hyödyllisenä ja turvallisena handsfree-pidikkeenä maisematilassa. Joissakin suojissa on käytännöllinen irrotja tava kantolenkki käsikantamista varten. Suojiemme ansiosta voit käyttää Samsungia turvallisesti ja mukavasti. Lisäksi ne antavat sinulle persoonallisen ilmeen, joka kuvastaa sinua. Sinun ei tarvitse kantaa mukanasi paljon lisävarusteita, sillä kaikki on saatavilla Dealy -suojakuori ssa.

Uskomattomat kannja edulliseen hintaan

Löydät yksilöllisen pussin markkinoiden parhaaseen hintaan Dealy lta. Näillä hinnoilla voit ostaa useamman pussukan yhden hinnalla kilpailijoiltamme. Myymme ensiluokkaisia suojakuori ita keinonahasta, halkaisunahasta tai aidosta nahasta. Niitä on saatavana useissa eri väreissä. Suosittelemme tutustumaan variaatioihin, sillä jokaisella suojakuori lla on oma väripalja tinsa. Sinulla on myös mahdollisuus valita lukot. Löydät esimerkiksi hihnoja, niittejä, nappeja, magneja tikiinnikkeitä tai flip-kansia, joissa lukko on integroitu kanteen. Hienojen kansien (paljja it, pandat, pöllöt, kissat, koirat, kukat...) avulla voit antaa niille oman persoonallisen ja omaperäisen koskja uksen. Ne voivat olla hauskoja, mutta ne ovat silti hyvin suojaavia jokapäiväiseen käyttöön. Tarjoamme myös katselukansia, joissa on ja uosa, joka toimii katseluikkunana. Löydät laajan valikoiman lompakkotyylisiä suojuksia nahasta tai kiiltävästä keinonahasta, vintage-, rja ro-, lychee- tai nappanahasta, peiliefekteillä, jotka erottuvat tyylikkyytensä ja säänkestävyytensä ansiosta. Juuri oikea premium-suoja älypuhelimellesi edulliseen hintaan.

Dealy : tehokas suojakuori kaspalvelu

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä numeroon 06 44 64 68 65 (puhelin ja tekstiviesti) tai lähja ä meille sähköpostia "Ota yhteyttä" -osion kautta. Olemme tavoitja tavissa 7 päivää viikossa auttaaksemme sinua ja antaaksemme tija oja tilauksesi edistymisestä. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.