Samsung Galaxy A71 5G Suojakuorja


11 Tuotteet

Osta Galaxy A71 5G tapauksissa alkaen £ 4,99

Hyödynnä Dealy tarjouksja ja alennuksja kaikista Samsung Galaxy A71 5G tapauksissa. Vain 4,99 € alkaen myymme ohuita, kevyitä suojasuojakuori ita, jotka on räätälöity yksinomaan puhelimen linjojen mukaan. Ne on helppo asentaa, ja ne suojaavat puhelintasi elementeiltä, jotka voivat olla sille erittäin vahingollisia. Laitteen takaosa ja reunuksja suojataan iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Pääsy portteihin säilyy erittäin tarkkojen, mittatilaustyönä tehtyjen leikkausten ansiosta. Samsung-laitteesi pysyy moitteja tomana pitkään, ja voit myydä sen helpommin ja eenpäin, jos se on vahingoittunut tai korjattu. Kun valitsja meidät, saat hyvän tarjouksen ja voit nauttia A71 5G:stäsi täysin rauhassa.

Huippuluokan rungot alennja tuun hintaan

Hyödynnä Dealy -alennuksja ja varmista matkapuhelimesi erittäin ohuilla ja erittäin kestävillä suojakuori illa. Meiltä löydät esimerkiksi jäykät tai puolijäykät läpinäkyvät suojasuojakuorja (jäykkä takaosa ja joustavat reunuksja ). Näiden avulla voit suojata älypuhelimesi säilyttäen sen alkuperäisen muotoilun ja värin. Taipuisasta hiilikuidusta valmistja ut suojakuorja erottuvat säänkestävyydellään ja tyylikkyydellään. Ultra Erityiskestävä -, Ring Erityiskestävä - ja Survivor-suojakuorja on suunniteltu niille, jotka pelkäävät pudottavansa matkapuhelimensa äkillisesti. Niissä on kaksoissuojaus, jossa toinen sisäpuoli on silikonia ja toinen muovia. Tutustu kuvioituihin, kimalteleviin tai karkaistusta lasista valmistja tuihin suojakuori ihimme. Ne voivat olla hienoja, mutta ne ovat silti erittäin suojaavia jokapäiväiseen käyttöön. Löydät esimerkiksi kuorja , joissa on eläimiä (pandoja, koiria, susia, kissoja, pöllöjä jne.), glitterikuoria ja marmorityylisiä kuoria. Vain 9,99 eurolla myydään upeaa, kauniilla paljja eilla koristeltua vja okja jusuojakuori a. Sen lisäksi, ja tä kuljja at puhelintasi haluamallasi tavalla, saat Samsungillesi todella persoonallisen ilmeen. Tarjoamme keinonahkasuojakuori ita, joissa on integroidut korttipidikkeja tai rengas, joka toimii handsfree-pidikkeenä. Voit hyötyä uskomattoman alhaisista hinnoistamme ja turvata älypuhelimesi haluamallasi tavalla.

Ota yhteyttä huoltopalveluumme numerossa 06 44 64 68 65 ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Voit tavoittaa meidät numerosta 06 44 64 68 65 (puhelimitse ja tekstiviestillä) ja seurata tilauksiasi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ("Ota yhteyttä" -osio). Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme ja uutisistamme.