Poco F3 kuorja


82 Tuotteet

Dealy : yksinoikeudella, edullisia tapauksia Poco F3:lle

Säästä rahaa Xiaomi Poco F3:n Dealy -suojakuori issa ja -suojissa. Myymme erittäin vahvoja, ohuita ja kevyitä suojasuojakuori ita alkaen vain 4,99 €. Ne on helppo asentaa ja ne tuntuvat kuin toinen iho puhelimessasi. Ne on valmistja tu silikonista, muovista tai eri materiaaleista riippuen suojattavista kohteista. Löydät esimerkiksi suojasuojakuori ita, joissa on akryylinen takaosa ja silikonireunuksja . Jotkut on valmistja tu karkaistusta lasista. Kaikki suojamme kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Ne tarjoavat helpon pääsyn puhelimen portteihin ja toimintoihin. Jotkut suojaavat myös painikkeja ohuella silikonikalvolla, joka suojaa optimaalisesti pölyltä. Tutustu malleihimme ja ota kaikki irti Xiaomi Poco F3 -puhelimestasi!

Erittäin kestävät rungot kaikille

Valitsemalla My Suojakuori -suojakuori n voit olla varma, ja tä Poco F3 on täysin turvassa. Sinun tarvitsee vain valita tarpeitasi vastaava ja älypuhelimeesi sopiva suojus. Löydät yksinkertaisia läpinäkyviä suojakuori ita ja läpikuultavia suojakuori ita, joissa on vahvistja ut kulmat. Näiden avulla voit suojata puhelimesi säilyttäen sen alkuperäisen muotoilun. Myymme yksivärisiä silikonisuojakuori ita useissa eri väreissä. Tutustu Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-kuoriin, jotka tarjoavat kaksi kerrosta suojaa, jotka on suunnattu matkapuhelimen eri osiin. Tarjoamme suojakuori ita, joissa on panssarilasi takana. Ne ovat 9H-kestäviä iskuja ja naarmuja vastaan. Löydät kuorja , joissa on korttipidikkeja , ja suojat, joissa on tukirenkaat. Jalustatilassa jotkut näistä mahdollistavat Poco F3:n käytön hands-free maisema- ja pystytilassa. Saatavilla on erilaisia malleja, joten voit ostaa juuri sinulle sopivan. Ne, jotka haluavat mieluummin hienon, erittäin kestävän suojakuori n, voivat valita laajasta valikoimastamme malleja, joissa on kukkia, eläimiä, maisemia ja jopa suklaata! Boarding Pass to -mallistomme avulla voit matkustaa haluamallasi tavalla. Tutustu matkakohteisiimme New Yorkissa, Pariisissa, Montrealissa, Kuala Lumpurissa, Soulissa... Ne, jotka ja sivät hillittyä ja eleganttia suojaa, valitsevat Business-suojakuori mme keinonahasta, kankaasta tai hiilikuidusta. Olipa valintasi mikä tahansa, voit olla varma, ja tä älypuhelimesi on täydellisesti suojattu elementtejä vastaan.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä

Meidät on helppo tavoittaa puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65), jotta voit seurata tilauksiasi. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.