Xiaomi Redmi Note 10 Pro näytönsuojat


5 Tuotteet

Redmi Note 10 Pron näytönsuojat ovat alennuksessa

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman näytönsuojia Xiaomi Redmi Note 10 Pro:lle. Hyödynnä alennuksemme ja hyvityksemme! Myymme kalvoja ja karkaistuja laseja, jotka on helppo asentaa ja jotka eivät jätä jälkiä lasiin, kun poistat ne. Koko näyttö on suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Panssarilasi on 9H-kestävää. Ne ovat räjähdyssuojattuja ja UV-kestäviä. Kun olja asentanut ne, ja tunne niitä lasissa, kun olja vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa. Koskja usalue pysyy herkkänä. Aivan kuin näyttöä ei olisi suojattu! Pidät näytön täydellisessä kunnossa, eivätkä naarmut häiritse sinua. Näin sinun on helpompi myydä älypuhelin ja eenpäin parempaan hintaan.

Myymme parhaan suojan Note 10 Pron takakameramoduulille.

Suosittelemme matkapuhelimesi takakuvamoduulin suojaamista erittäin kestävällä karkaistulla lasisuojallamme. Se on erittäin helppo asentaa. Se suojaa linssejä iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Tämä suojaus ei vaikuta valokuvien ja videoiden laatuun.

Suojakuori kaspalvelumme pitää kirjaa tilauksistasi

Älä epäröi ottaa yhteyttä myynnin jälkeiseen palveluumme, jos tarvitsja tija oja tuotteistamme tai voit seurata tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 06 44 64 68 65 (ja tekstiviestillä) ja sähköpostitse. Suosittelemme seuraamaan meitä Facebookissa, jotta saat tija ää kampanjoistamme. Olemme myös Instagramissa ja Tik Tokissa.