Xiaomi Redmi Note 10 näytönsuojat


4 Tuotteet

Parhaat näytönsuojat ja valokuvamoduuli Redmi Note 10:lle

Hyödy Dealy n edullisista hinnoista Xiaomi Redmi Note 10:n näytönsuojissa ja takakuvamoduulissa. Matkapuhelimesi ei ole immuuni iskuille ja onnja tomuuksille, jotka voivat rikkoa sen. Suosittelemme näytön suojaamista elementtejä vastaan. Näin vältät lasin vaihtamisen tai älypuhelimen sisäpuolen rikkoutumisen. Kalvon tai karkaistun lasin asentaminen suojaa älypuhelinta naarmuilta, mikä helpottaa sen jälleenmyyntiä. Näyttö säilyy uudenveroisena, eikä sinun tarvitse vaihtaa lsuojakuori . Kalvomme ovat 9H-kestäviä. Koskja usalue säilyy herkkänä, ja voit toimia sovellusten kanssa ilman, ja tä suojaus haittaa sitä.

Suojaa puhelimen takakameramoduuli

Jos ja suojaa Xiaomin valokuvauslohkoa, se voi rikkoutua tai naarmuuntua. Karkaistun lasin ansiosta voit ottaa valokuvia täysin rauhassa ilman rikkoutumisriskiä. Vältät myös naarmut, jotka voivat vahingoittaa valokuvia ja videoita. Näin suojattuna voit ottaa valokuvia täysin turvallisesti, ja puhelimen myyminen on helpompaa. Suosittelemme tätä suojaa erityisesti nuorille ja uskaliaille...

Ota meihin helposti yhteyttä ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa

Suojakuori kaspalvelutiimimme seuraa tilauksiasi puhelimitse ja tekstiviestillä numerossa 06 44 64 68 65. Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse. Paras tapa saada tija oa kampanjoistamme on seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa. Olemme myös Tik Tokissa. Älä epäröi tutustua blogiimme, jota päivitja ään säännöllisesti mielenkiintoisilla artikkeleilla.