Xiaomi Redmi Note 10 Suojakuorja


116 Tuotteet

Hyödynnä alhaisja hinnat ja alennuksja Redmi Note 10 tapauksissa

Dealy ssa maksat Xiaomi Redmi Note 10 -suojakuori ista vähemmän kuin missään muualla. Hyödynnä edullisja hinnat ja alennuksja kaikista suojista! Suojakuori mme on valmistja tu silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai sekalaisista materiaaleista. Jotkut on valmistja tu muovista takapuolelle ja silikonista reunoille. Karkaistusta lasista takapuolelle tehdyissä on silikonia reunoilla. Ne antavat puhelimellesi persoonallisen koskja uksen. Myymme jäykkiä, joustavia ja puolijäykkiä suojakuori ita. Kaikki suojakuori mme on suunniteltu yksinomaan Redmi Note 10 -puhelimelle, ja ne suojaavat sitä täydellisesti naarmuilta, kolhuilta ja pölyltä. Pääsja suoraan käsiksi älypuhelimen portteihin ja toimintoihin. Sinun ei siis tarvitse poistaa suojakuori a ladataksesi sitä.

Rungot jokaiseen makuun ja tyyliin sopiviksi

Tarjoamme erilaisia malleja, jotta jokainen voi löytää tarpeisiinsa ja toiveisiinsa parhaiten sopivan suojan. Myymme jotakin jokaiselle perheenjäsenelle ja jokaiselle persoonallisuudelle. Löydät läpinäkyviä suojia, joustavia ja harjattuja hiilikuitusuojia, keinonahkasuojia... Joissakin on rengas, joka toimii myös handsfree-pidikkeenä. Kuuluisat Survivor- ja Ultra Erityiskestävä e -suojakuoremme tarjoavat kaksinkertaisen suojan riippuen kiinnitja tävistä esineistä. Olemme myös kehittäneja marmorityylisja kuorja , jotka ovat suuri hitti kaikkien puhelinmallien kanssa. Tutustu huomiota herättäviin variaatioihimme. Suosittelemme myös suojaamaan Redmi Note 10:n näytön ja valokuvamoduulin suojakalvolla tai karkaistulla lasilla, jotta vältyt rikkoutumiselta putoamisen yhteydessä ja naarmuilta, jotka voivat vahingoittaa valokuviesi laatua.

Olemme avoinna joka päivä vastataksemme puheluihinne.

Älä epäröi soittaa tai lähja tää meille tekstiviestiä numeroon 06 44 64 68 65 tai lähja tää meille sähköpostia. Autamme sinua mielellämme löytämään ja simäsi ja seuraamaan tilauksiasi. Tervja uloa Dealy en!