Vivo Y20s tapauksja


11 Tuotteet

Suojaa Vivo Y20s -puhelimesi Dealy n erittäin kestävällä ja edullisella suojakuori lla.

Dealy myy Vivolle mittatilaustyönä tehtyjä suojuksia alkaen 4,99 eMale ta. Säästä rahaa ja hyödynnä edullisja hinnat varustautuaksesi haluamallasi tavalla. Myymme erittäin ohuita ja kevyitä suojakuori ita, jotka sopivat puhelimen ääriviivoihin täydellisesti. Ne tuntuvat puhelimessasi kuin toiselta iholta. Ne jättävät helpon pääsyn sen portteihin ja toimintoihin, jotta voit ladata sen ilman, ja tä sinun tarvitsee poistaa suojaa. Ne on valmistja tu silikonista, muovista tai materiaalien sekoituksesta. Löydät esimerkiksi suojakuori ita, joissa on muovinen takaosa ja silikonireunuksja . Jotkut on valmistja tu karkaistusta lasista (takapuoli) ja silikonista (reunuksja ). Survivor tarjoaa kaksi peräkkäistä suojakerrosta muovista ja silikonista, jotka takaavat erittäin hyvän kestävyyden jokapäiväisessä käytössä. Löydät yksittäisiä kuoria, kuviollisia kuoria ja monikäyttöisiä kuoria. Kaikki kestävät erittäin hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä.

Kestävät, monikäyttöisja kuorja Vivo Y20s:lle

Dealy lta löydät erittäin vahvat ja ohuja suojakuorja , joiden avulla voit antaa kännykkällesi haluamasi ulkoasun. Tarjoamme läpinäkyviä suojuksia, joiden avulla voit säilyttää sen alkuperäisen muotoilun. Hiilikuitu- ja keinonahkakannja ovat hillittyjä ja erittäin tyylikkäitä, kun taas Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-kannja ovat ihanteellisia uhkarohkeille ja ihmisille, joilla on taipumus pudottaa älypuhelimensa helposti. Myymme suojakuori ita, joissa on korttipidikkeja , ja suojakuori ita, joissa on rengas, joka toimii handsfree-pidikkeenä. Jälkimmäisja ovat täydellisiä, jos käytät kännykkääsi usein vaakatasossa esimerkiksi videoiden katseluun. Löydät myös erittäin kauniita silikonikuoria, joissa on kuvioita, kuten eläimiä, kasveja, maisemia, glitteriä, marmoria... Panssarilasi olevat kuorja ovat erittäin kestäviä ja kiiltäviä. Ne antavat älypuhelimellesi uskomattoman tyylikkyyden. Valitsemalla Dealy n voit olla varma, ja tä Vivosi on täysin turvassa ja voit käyttää sitä täysin vapaasti.

Älä epäröi ottaa yhteyttä tiimiimme

Olemme avoinna 7 päivää viikossa auttaaksemme sinua löytämään oikean suojan Vivo Y20s -puhelimeesi, ja voimme seurata tilauksiasi. Suojakuori kaspalvelutiimiimme on helppo ottaa yhteyttä puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme.