Vivo Y70 tapauksja


21 Tuotteet

Premium-suojakuorja edulliseen hintaan Vivo Y70:lle

Dealy tarjoaa upean valikoiman huippuluokan alennussuojia Vivo Y70:lle. Suojuksemme alkavat vain 4,99 €:sta, ja ne suojaavat puhelimesi takapuolta, reunoja ja painikkeita täydellisesti. Tarjoamme silikonista, muovista tai sekamateriaaleista valmistja tuja suojia. Löydät esimerkiksi suojakuori ita, joissa on panssarilasi tai akryyliä oleva takapuoli ja silikonireunuksja . Esimerkiksi Survivor- tai Ultra Erityiskestävä -suojakuori issamme on päällekkäin muovikerros ja silikonikerros, jotka suojaavat optimaalisesti iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Kuoremme on suunniteltu yksinomaan Vivo Y70:n linjoihin ja käyristyksiin sopiviksi, ja ne mahdollistavat helpon pääsyn puhelimen portteihin ja toimintoihin. Puhelin on suojattu elementeiltä. Sinun ei tarvitse huolehtia iskuista, naarmujen riskistä, epämiellyttävistä merkeistä ja pölystä painikkeissa. Kun asennat ohuen, erittäin kestävän suojakuoren matkapuhelimeesi, voit olla varma, ja tä se pysyy pitkään uudenveroisena ja voit myydä sen ja eenpäin.

Rungot, jotka ovat yhtä ainutlaatuisia ja erilaisia kuin sinä olja .

Tarjoamme laajan valikoiman suojaimia, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan. Myymme läpinäkyviä suojia, joiden avulla voit säilyttää älypuhelimen muotoilun. Meillä on hiilikuitu- ja keinonahkasuojakuori ita, jotka ovat erittäin tyylikkäitä ja täydellisiä ammattilaisille. Tutustu harjattuihin kuoriin, kuoriin, joissa on handsfree-tukirengas, tai kuoriin, joissa on korttipidikkeja . Myymme myös hienoja kuoria, joissa on eläimiä, kukkia, glitteriä tai marmoria. Suuri valikoima suojia, jotka miellyttävät kaikkia perheenjäseniä. Yksinkertaisesta kuoresta monikäyttöiseen, löydät varmasti ja simäsi. Kaiken lisäksi alhaisja hintamme ja alennuksemme tarkoittavat, ja tä voit ostaa useita suojaimia rikkomatta pankkia. Kehotamme kaikkia suojakuori iden käyttäjiä kiinnittämään kalvon tai karkaistun lasin Vivo Y70:n näytön suojaamiseksi. Näin voit käyttää sitä täysin turvallisesti.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä tilausten seuraamiseksi.

Suojakuori kaspalvelutiimimme palvelee sinua puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä. Autamme sinua tuotteiden kanssa ja seuraamme tilauksiasi. Vastaamme hyvin nopeasti kaikkiin kirjallisiin pyyntöihin. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Blogistamme saat paljon neuvoja ja vinkkejä. Nauti vierailustasi!