OnePlus 9 tapauksja


14 Tuotteet

Dealy tarjoaa parhaan tarjouksen halpoja tapauksia OnePlus 9:lle

Säästä rahaa erittäin kestävä OnePlus 9 tapauksissa Dealy , jotka ovat hinnoiteltu vain £ 4,99. Suojakuori mme on valmistja tu korkealaatuisesta silikonista tai muovista. Jotkin ovat hybridimateriaaleja, joissa on lasi- tai muovinen takapuoli ja silikonireunuksja . Kaikki suojasuojakuori mme on helppo asentaa ja ne istuvat täydellisesti puhelimesi ääriviivojen ja linjojen ympärille. Niiden ansiosta älypuhelimen portit ja toiminnot ovat helposti käytja tävissä. Laitja ta on erittäin miellyttävä ja turvallinen pitää kädessä. Puhelimen takaosa ja reunuksja on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia malliston suojia. Ne ovat kaikki huippulaatua ja myydään markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Premium-kuorja kaikille

Dealy lta löydät valikoiman simpukoita, joista uskomme sinun pitävän. Ne ovat niin edullisia, ja tä voit ostaa niitä useita mija timättä budjja tiasi. Tutustu läpinäkyviin silikoni- tai muovikuoriin, jotka säilyttävät puhelimen alkuperäisen muotoilun. Meillä on joitakin jäykästä tai joustavasta yksivärisestä silikonista. Näitä suojakuoria on saatavana useissa eri väreissä, joten voit löytää juuri sinulle sopivan. Löydät hiilikuituisia ja harjattua hiilikuitua olevia malleja, jotka tuntuvat hyvältä kädessäsi. Ne erottuvat tyylikkyytensä ja hienostuneisuutensa ansiosta. Löydät klassisja Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-mallimme, jotka tarjoavat kaksinkertaisen suojan elementtejä vastaan. Meillä on myös kuoria, joiden muotoilu antaa OnePlus 9 -puhelimellesi persoonallisen koskja uksen. Löydät kuorja , joissa on kukkia, eläimiä (pandoja, tiikereitä, leijonia, kissoja, koiria, susia jne.), kasveja (kukkia, kaktuksia, puita, lehtiä jne.) ja glitteriä. Marmorisuojakuori mme ovat kauniita ja antavat matkapuhelimellesi todella omaperäisen ilmeen. Meillä on myös geomja risia kuvioita ja Boarding Pass -suojakuori ita, jotka ovat ihanteellisia matkustajille. Tarjoamme myös liikesuojakuori ita, joissa on handsfree-sormus ja korttipidike. Ne ovat täydellisiä niille, jotka haluavat monikäyttöistä suojaa. Suosittelemme, ja tä asennat näytön päälle kalvon tai panssarilasi , jotta saat OnePlus 9:lle parhaan mahdollisen suojan.

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissäsi joka päivä

Älä epäröi soittaa tai lähja tää meille tekstiviestiä numeroon 06 44 64 64 68 65. Otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme (sähköpostiosoitteemme löydät kohdasta "Ota yhteyttä"). Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Silloin pysyt ajan tasalla kaikista uutisistamme ja kampanjoistamme.