Samsung Galaxy A52 4G / A52 5G näytön suojakalvot


4 Tuotteet

Yksinomainen valikoima näytönsuojia ja valokuvamoduuli Galaxy A52 4G / A52 5G:lle

Hyödynnä Dealy n edullisja hinnat ja alennuksja Samsung Galaxy A52 4G / A52 5G -näytönsuojista. Ne auttavat estämään lasin räjähtämisen, jos joskus pudotat puhelimesi. Kalvolla tai karkaistulla lasilla varustja tu älypuhelimesi on turvassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojaat kännykkääsi tapahtumilta, jotka voivat olla hyvin vahingollisia. Näyttö näyttää pitkään uudenveroiselta, ja voit myydä Samsungisi helpommin ja eenpäin. Sinun ei tarvitse vaihtaa lsuojakuori , jos se rikkoutuu. Panssarilasi mme on 9H-kestävää. Koskja usalue pysyy yhtä herkkänä ja voit käyttää sovelluksia ongelmitta.

Suojaa Galaxy A52:n kameramoduuli

Dealy tarjoaa parhaan suojan Samsung Galaxy A52 4G / A52 5G -puhelimen takakameralle. Tämä suoja on HD, erittäin ohut ja helppo asentaa. Se estää linssin lsuojakuori pirstoutumasta äkillisen iskun sattuessa. Sinun ei tarvitse huolehtia naarmuista, jotka voivat olla vahingollisia, tai pölystä, joka voi vaikuttaa valokuvien ja videoiden laatuun. Voit käyttää kameraa huolehtimatta objektiivien turvallisuudesta.

Suojakuori kaspalvelumme seuraa tilauksiasi

Suojakuori kaspalvelumme voi seurata tilauksiasi puhelimitse (06 44 64 68 65), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa pysyäksesi ajan tasalla uusimmista uutisistamme, kampanjoistamme ja alennustapahtumista.