Samsung Galaxy A52 4G / A52 5G suojakuorja


155 Tuotteet

Löydä Galaxy A52 4G / A52 5G kannja ja suojakuorja lyömättömiin hintoihin Dealy lta.

Dealy myy yksinoikeudella kannja ja läppätaskut Samsung Galaxy A52 4G / A52 5G alkaen vain £ 6,99. Säästä rahaa ja hyödynnä alennuksemme kaikista suojista. Suojamme on valmistja tu erittäin kestävästä keinonahasta silikonikuoren ympärillä. Ne pitävät matkapuhelimesi turvassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Niitä voi käyttää myös lompakkona, jossa on korttipidikkeja ja tasku käteiselle tai pienille suojakuori kirjoille (muistiinpanot, liput, laskut, kortit, valokuvat jne.). Etuläppä voidaan taittaa haluttaessa hands-free pidikkeeksi. Näin voit käyttää Samsungia vaakatasossa turvallisesti ja mukavasti. Joissakin suojissa on irrotja tava kantolenkki , jolla voit kantaa älypuhelinta käsin. Myymme suojia, joissa on kantolenkki tyylisja tai magneja tikiinnikkeja , sekä läppäkansia, joissa on ja uläppiin integroidut lukot. Löydät myös malleja, joita kutsumme "katselukansiksi" ja joissa on katseluikkuna, jotta voit lukea näytön tiedot avaamatta kantta. Kun älypuhelimesi on suojattu kannella, sen arvo säilyy ja se on helpompi myydä ja eenpäin.

Muokkaa Galaxy A52 -puhelimesi haluamallasi tavalla

Tutustu korkealaatuisiin nahka- ja tekonahkasuojakuori ihimme, jotka erottuvat hienostuneisuudellaan ja tyylikkyydellään. Tarjoamme suojakuori ita klassisesta, lychee-, nappa-, rja ro- tai kuvioidusta nahasta. Yksivärisiä pussukoita on tarjolla niin monissa eri sävyissä, ja tä kannattaa tutustua. Löydät varmasti ja simäsi värin ja sävyn. Meillä on kuviollisia suojia, jotka ovat ihanteellisia niille, jotka ja sivät mielikuvituksellista suojaa. Tutustu suosittuun leopardinahkaiseen suojamme tai niihin, joissa on pandoja, leijonia, kissanpentuja, tiikereitä tai pandoja. Meillä on suojia, joissa on eläimiä, kukkia, paljja teja, marmorityyliä ja paljon uusia, joihin kutsumme sinut tutustumaan. Lisäksi voit hyötyä alennuksistamme ja todella houkuttelevista normaalihinnoista. Nauti vierailustasi Dealy ssa!

Ota yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme joka päivä ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Tavoitat meidät puhelimitse (06 44 64 68 65), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Seuraamme mielellämme tilauksiasi. Voit seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik ToKissa pysyäksesi ajan tasalla viimeisimmistä uutisistamme ja hyödyntää säännöllisja tuotekampanjamme.