Samsung Galaxy S21 Plus 5G näytönsuojat


4 Tuotteet

Suojaa Galaxy S21 Plus 5G -puhelimen näyttö ja takalasit erittäin kestävillä suojakalvoilla.

Samsung Galaxy S21 Plus -puhelimesi näyttö on täysin turvassa Dealy ssa, joka tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman alennussuojauksia. Kalvot ja panssarilasi ovat erittäin ohuita ja erittäin kestäviä. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun otat ne pois. Panssarilasi on 9H-kestävä ja tarjoaa optimaalisen vuorovaikutteisuuden. Koskja usalue pysyy yhtä herkkänä ja vuorovaikutus sovellusten kanssa on ihanteellista. Unohdat pian, ja tä näyttö on suojattu. Panssarilasi on räjähdyssuojattu. Vältät naarmut, jotka vähentävät puhelimesi arvoa. Galaxy S21 Plus -puhelimesi näyttö pysyy uuden näköisenä pitkään, mikä helpottaa sen jälleenmyyntiä.

Suojaa myös takaosan valokuvauslohko

Dealy tarjoaa sinulle parhaan takakuvamoduulisuojan Samsung Galaxy S21 Plus -puhelimelle. Tämä suoja on helppo asentaa ja estää linssin lasin rikkoutumisen. Sinun ei tarvitse huolehtia naarmuista, jotka voivat olla erittäin vahingollisia, eikä pölystä, joka voi vaikuttaa valokuvien laatuun. Tämä HD-kalvo on erittäin läpinäkyvä. Voit käyttää kameraa sydämesi kyllyydestä huolehtimatta linssien turvallisuudesta. Turvallista runkoa!

Voit ottaa meihin helposti yhteyttä ja seurata tilauksiasi

Tavoitat meidät seitsemänä päivänä viikossa puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Vastaamme kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi.