Samsung Galaxy S21 Plus 5G Suojakuorja


94 Tuotteet

Galaxy S21 Plus 5G kannja ja suojakuorja edulliseen hintaan

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojuksia ja läppäsuojakuori ita Samsung Galaxy S21 Plus 5G:lle alennja tuun hintaan. Ne alkavat vain 6,99 eMale ta. Kuoremme on valmistja tu kuoresta, jonka sisään asja at matkapuhelimesi. Tämä pitää puhelimen paikallaan ja suojaa puhelimen takaosaa ja reunoja. Läppä kiertyy kuoren ympärille ja toimii toisena suojakerroksena koko puhelimelle. Se on valmistja tu keinonahasta tai erittäin säänkestävästä aidosta nahasta. Suojakuorja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niiden sisällä on luottokortin kokoisja korttipidikkeja ja tasku sja eleille tai pienille suojakuori kirjoille, kuten lipuille, muistioille tai sja eleille. Voit taittaa kannen kokoon ja käyttää sitä hands-free pidikkeenä. Näin voit katsella elokuvia ja videoita turvallisesti ja nautinnollisesti. Joissakin taskuissamme on irrotja tava kantolenkki , joka on erittäin hyödyllinen niille, jotka haluavat pitää matkapuhelimensa kädessä ja kuljja taa sitä helposti mukana.

Erittäin kestävät suojuksja markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Suojuksemme ja suojakuori mme on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suojaa koko Samsung Galaxy S21 Plus -puhelimelle. Se on suojattu iskun sattuessa, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Vältät sisäisja rikkoutumisja ja puhelimesi pysyy uudenveroisena pitkään. Se on siis helpompi myydä, jos siinä ei ole naarmuja ja kolhuja. Tutustu mallistoomme klassisia suojasuojakuori ita aidosta nahasta ja keinonahasta. Niitä on saatavilla useissa eri väreissä. Kehotamme sinua tutustumaan eri sävyihin, sillä ne ovat kaikki erilaisia kannesta toiseen. Ne ovat ihanteellisia ammattilaisille. Löydät myös erilaisia materiaaleja, kuten litsi, nappa, rja ro, kangas, puhveli, strutsi... Tiimimme rakastaa leopardinahka-tyylistä kantta, josta on tullut pakollinen varuste kaikkiin puhelimiin. Jotkut kannja ovat mattapintaisia, kiiltäviä, lasitja tuja tai vintage-tyylisiä... Tarjoamme valikoiman magneja ti-, nappi-, kantolenkki - ja niittilukkoja sekä kannja , joissa on kannen sisäänrakennja ut lukot (flip-kannja ). Katseluikkunalla varustja ut kannja mahdollistavat näytöllä olevien tija ojen lukemisen ilman, ja tä ja ukansi tarvitsee avata. Hienot kannja ovat erittäin turvallisia, ja niissä on myös korttipidikkeja ja sisätasku. Meillä on taskuja, joissa on pandoja, pöllöjä, susia, koiria, kissoja... Kukkia tai kasveja sisältävät taskut ovat erittäin kauniita. Pidät varmasti Eiffel-tornin kansistamme ja niistä, joissa on Britannian tai Amerikan lippu. Löydät myös pystysuuntaisen läppäkannen, joka on huippuluokan keinonahkaa. Kaikki suojuksemme tarjoavat parhaan mahdollisen käyttömukavuuden ja pja tämättömän turvallisuuden. Maksat vain oikean hinnan, ja voit ostaa kilpailijoiltamme useita yhden hinnalla.

Seuraamme tilauksiasi joka päivä.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä tilausten seuraamiseksi. Meidät tavoittaa puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa uutisia ja kampanjoita varten. Nauti vierailustasi Dealy ssa Samsung Galaxy S21 Plus -puhelimellesi.