Samsung Galaxy S21 Plus 5G Suojakuorja


72 Tuotteet

Kaikki Samsung Galaxy S21 Plus 5G suojakuorja edulliseen hintaan

Hyödynnä Dealy n edullisja hinnat ja suojaa Samsung Galaxy S21 Plus -puhelimesi erittäin kestävällä kuorella. Tarjoamme parhaan suojan lyömättömiin hintoihin. Löydät suojakuori ita, jotka ovat ohuita ja erittäin kevyitä. Ne on valmistja tu silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai materiaaleista, jotka kohdistuvat puhelimen osiin, jotka haluat suojata (esimerkiksi muovinen takaosa ja silikonireunuksja / panssarilasi oleva takaosa ja silikonireunuksja ). Valitsitpa minkä tahansa, sinun ei tarvitse huolehtia kolhuista, naarmuista, jäljistä tai pölystä. Suojamme mahdollistavat helpon pääsyn älypuhelimen portteihin ja toimintoihin. Myös painikkeja voidaan suojata hyvin ohuella silikonikerroksella. Suojastasi tulee kuin toinen iho matkapuhelimelle. Meillä on erilaisia malleja, joissa on rengas, jota voi käyttää handsfree-pidikkeenä. Sitä voidaan käyttää myös Samsungin kantamiseen sormessa. Voit katsella videoita ja elokuvia täysin rauhassa ja turvallisesti. Hinnoittelupolitiikkamme on markkinoiden houkuttelevin, joten voit hankkia haluamasi laitteja .

Erilaisja , erittäin kestävät rungot

Tutustu Galaxy S21 -suojakuori iden osioon. Meillä on joitakin, jotka sopivat kaikille, ja toisia, jotka ovat spesifisempiä. Läpinäkyvistä suojakuori ista, joissa on vahvistja ut kulmat, fluoresoiviin kuvioihin, löydät monenlaisia suojasuojakuori ita, joilla voit muokata puhelintasi yksilölliseksi. Meillä on kankaisia suojasuojakuori ita, krokotiilinahkaisia suojasuojakuori ita, joustavia ja harjattuja hiilikuitusuojakuori ita. Löydät suojasuojakuori ita jäykästä tai joustavasta silikonista. Litsi-imitoidusta nahasta valmistja ut suojakuorja antavat kännykällesi paljon charmia. Tutustu marmorityylisiin kuoriin, jotka antavat puhelimellesi runsaasti tyyliä. Löydät joitakin keinonahasta valmistja tuja kuoria, joissa on käytännöllisja korttipidikkeja jokapäiväistä käyttöä varten. Kuuluisat Survivor- ja Ultra Erityiskestävä -suojakuoremme ovat täydellisiä rohkeille, nuorille ja niille, jotka haluavat maksimoida Samsunginsa turvallisuuden. Tutustu hauskoilla kuvioilla (eläimiä, kukkia, maisemia, fluoresoivia) varustja tuihin, glitterillä koristeltuihin ja karkaistusta lasista valmistja tuihin, jotka antavat kännykällesi paljon eleganssia. Olipa valintasi mikä tahansa, voit olla varma, ja tä kaikki suojakuoremme ovat erittäin kestäviä ja suojaavat puhelintasi säältä.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Suojakuori kaspalvelutiimimme palvelee sinua puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Autamme sinua löytämään ja simäsi tuotteja ja seuraamaan tilauksiasi. Vastaamme hyvin nopeasti kaikkiin kirjallisiin pyyntöihin. Voit myös seurata meitä sosiaalisissa verkostoissa ja saada tija oa uusista tuotteistamme ja kampanjoistamme. Olemme Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.