Samsung Galaxy S21 Ultra 5G suojakuorja


127 Tuotteet

Eksklusiivinen valikoima edullisia Galaxy S21 Ultra 5G -suojia ja -suojakuori ita

Säästä Dealy ssa Samsung Galaxy S21 Ultra 5G -suojissa ja -suojakuori issa ja hyödynnä alennushinnat. Valitsemme huippuluokan suojauksja ja myymme ne alkaen vain 6,99 €. Suojakuori mme on suunniteltu erittäin vahvan silikonikuoren ympärille, joka kija outuu puhelimen ympärille ja kiinnittää takaosan ja reunuksja . Kuori antaa koko älypuhelimelle toisen suojakerroksen. Se on täysin suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Pääsja helposti käsiksi puhelimen portteihin ja toimintoihin. Etuleikkauksen ansiosta voit puhua puhelimessa pitäen suojakannen suljja tuna. Etuläppä taittuu helposti pois ja muuttuu hands-free -pidikkeeksi jokapäiväiseen käyttöön. Suojiemme sisällä on luottokortin kokoisja korttipidikkeja ja sja elitasku, jossa voi säilyttää myös pieniä suojakuori kirjoja. Löydät valikoiman erilaisia lukituksia. Tarjoamme esimerkiksi läppäkansia, joissa lukko on integroitu kanteen. Joissakin on ja ukannessa näköikkuna (view covers). Voit valita kannen, jossa on irrotja tava kantolenkki , mikä voi olla erittäin hyödyllistä, jos kuljja at älypuhelinta kädessäsi.

Tyylikkäät, erittäin suojaavat kannja

Suojuksemme ja suojakuori mme ovat niin edullisia, ja tä voit ostaa useita yhden hinnalla. Tarjoamme useita mallistoja klassisia suojuksia aidosta tai keinonahasta. Ne ovat yksivärisiä ja niitä on saatavana monissa eri väreissä. Katso tarkkaan kunkin mallin sävyt, sillä värit vaihtelevat kansista toiseen. Tarjoamme myös hienoja suojakuori ita, jotka on koristeltu eläimillä (pandat, koirat, kissat, sudja , tiikerit, kissat, leijonat jne.), kasveilla, mandaloilla jne. Business-tyylisja suojakuori mme ovat paitsi käytännöllisiä ja suojaavia, myös erittäin tyylikkäitä. Joissakin on useita korttipidikkeitä ja lompakko, jota voi käyttää esimerkiksi kuulokkeiden pidikkeenä. Löydät erilaisia lukituksia, kuten magneja ti-, painonappi-, kantolenkki -, niitti- ja nappikiinnikkeja . Toivottavasti viihdyt osastolla "Suojat ja suojakuorja Samsung Galaxy S21 Ultra".

Dealy lla on myös huoltopalvelu, sosiaalisja verkostot ja blogi.

Olemme tavoitja tavissa joka päivä puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65), jotta voimme seurata tilauksiasi ja vastata mahdollisiin kysymyksiisi. Älä epäröi tutustua blogiimme, josta löydät vastauksia kaikkiin kysymyksiisi ja käytännön vinkkejä. Olemme myös Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Tik ToKissa.