Samsung Galaxy S21 5G näytön suojakalvot


4 Tuotteet

Galaxy S21 5G:n näytönsuojat ja valokuvausmoduuli alennuksessa

Suojaa Samsung Galaxy S21 -puhelimen näyttö ja takakamera Dealy n kalvolla tai karkaistulla lasilla ja säästä rahaa. Tiimimme valitsee eksklusiivisja näytönsuojat matkapuhelimeesi. Ne ovat ohuita ja erittäin kevyitä. Ne estävät sisäisja rikkoutumisja , iskut, älypuhelinta devalvoivat naarmut ja sormenjäljja , jotka tekevät siitä liukkaan ja likaisen. Kalvot eivät kupli ja panssarilasi on UV-kestävää. Ne estävät lasin räjähtämisen tuhansiksi palasiksi voimakkaan iskun sattuessa. Kalvomme ovat erittäin läpinäkyviä ja HD. Ne turvaavat koko näytön. Voit toimia sovellusten kanssa nopeasti ja helposti. Koskja usalueen herkkyys säilyy ennallaan. Kun valitsja meiltä kalvon tai karkaistun lasin, voit olla varma, ja tä näyttösi on täysin turvallinen.

Supersuoja takakameramoduulille

Galaxy S21 5G:n takakameramoduulin päälle sopii panssarilasi kalvo. Sekin on helppo asentaa, eikä siitä jää jälkiä, kun poistat sen. Se suojaa linssejä kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Vältät suoja-auton lajittelun ja räjähtämisen. Linssisi ovat turvassa ja ne toimivat jatkossakin parhaalla mahdollisella tavalla. Aivan kuin niitä ei olisi suojattu lainkaan. Valokuvien ja videoiden laatu säilyy ennallaan.

Ota yhteyttä seurataksesi tilauksiasi

Tavoitat meidät joka päivä puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Suojakuori kaspalvelumme seuraa tilauksiasi ja antaa sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot tuotteistamme. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa ja saada tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Nauti vierailustasi!