Samsung Galaxy A02s näytön suojakalvot


4 Tuotteet

A02s-näytönsuojus ja takakameramoduuli alennuksella

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman halpoja näytönsuojia ja valokuvamoduulia Samsung Galaxy A02s -puhelimelle. Hyödynnä tarjouksja ja edullisja hinnat! Tiimimme valitsee markkinoiden parhaat tuotteja . Näytön kalvomme ja panssarilasi suojaavat näytön täysin iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jäämiä poistja taessa. Ne ovat erittäin ohuita ja erittäin läpinäkyviä. Ne tuntuvat lasin päällä kuin toiselta iholta. Koskja usalue on edelleen yhtä herkkä kuin ennenkin, ja voit käyttää sovelluksia ongelmitta. Vältät riskin, ja tä lasi räjähtää äkillisen iskun sattuessa. Näyttö pysyy pitkään uudenveroisena, ja voit myydä sen helpommin, jos lasi on täydellisessä kunnossa.

Galaxy A02s -kameramoduulin erittäin panssarilasi

Älä epäröi suojata Galaxy A02s -puhelimesi takakameramoduulia ainutlaatuisella karkaistulla lasikalvolla. Se on helppo asentaa, eikä siitä jää jälkiä, kun poistat sen. Se on HD ja erittäin läpinäkyvä . Sensorit ja linssit ovat täysin turvassa. Sinun ei tarvitse huolehtia rikkoutumisesta, naarmuista, tahroista tai pölystä. Linssisi pysyvät uuden näköisinä hyvin pitkään. Tämä linssinsuoja on suunniteltu niin, ja tei se häiritse valokuviesi renderöintiä ja laatua. Myymme sitä vain 5,99 eurolla.

Olemme suosikkisivustoillasi sosiaalisissa verkostoissa ja suojakuori kaspalvelumme on helposti tavoitja tavissa.

Tavoitat meidät seitsemänä päivänä viikossa puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusista tuotteistamme ja kampanjoistamme.