Samsung Galaxy A12 kannja


157 Tuotteet

Yksinomainen valikoima erittäin kestäviä ja edullisia suojasuojakuori ita ja suojakuori ita A12:lle

Hyödynnä Dealy alennuksja Samsung Galaxy A12 kannja ja tapauksja vain £ 6,99. Valitsemme suojakuorja , jotka on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka noudattaa puhelimen ääriviivoja ja linjoja. Se pitää puhelimen paikallaan ja suojaa takapuolta ja reunoja. Kuori on peitja ty nahkajäljitelmästä tai aidosta nahasta valmistja ulla läpällä, joka kiinnittää koko älypuhelimen. Pussit ovat erittäin ohuita ja erittäin vahvoja. Niitä voidaan käyttää lompakkona, jossa on korttipidikkeja ja leikkaus käteistä varten. Ne tarjoavat myös handsfree-tuen taittuvan kannen ansiosta. Ne pitävät älypuhelimesi turvassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä putoamisen sattuessa. Joissakin on mukana kantolenkki , jotta voit kantaa puhelinta kädessä. Suosittelemme matkapuhelimen näytön suojaamista, sillä se voi lipsahtaa käsistäsi, kun käytät sitä kannen ollessa auki.

Erittäin kestävät suojuksja edullisimpaan hintaan

Muokkaa Samsung Galaxy A12 -puhelimesi yksilölliseksi edullisilla suojakuori illa ja suojuksilla. Tarjoamme suojakuori ita, jotka sopivat niin aikuisille, nuorille kuin lapsillekin. Meillä on tekonahkasuojakuori ita useissa eri väreissä. Nämä ovat kaikki erilaisia kannesta toiseen. Tarjoamme erilaisia materiaaleja, joten voit valita sinulle parhaiten sopivan. Löydät nahkatehosteisia suojia, aitoa nahkaa, halkaistua nahkaa, litsi-tyyliä tai nappaa. Löydät myös joitakin, joissa on erittäin mielenkiintoinen vintage- tai kiiltävä pinta. Ne, jotka haluavat vähemmän klassista suojaa, valitsevat yhden fantsuojakuori kansistamme, joissa on pandoja, kissoja, koiria, susia tai kukkia. Leopardinahkamainen kansi on erittäin suosittu suojakuori kkaidemme keskuudessa. Tarjoamme myös yrityskansia, joissa on optimoidut lompakko- ja korttitelinevaihtoehdot. Joissakin on myös kukkaro, jota voi käyttää käsimatkatavarana tai jossa voi pitää kuulokkeita. Voit ostaa kannen, jossa on manuaalinen magneja tikiinnitys, tai flip-kannen, jossa kiinnitys on integroitu kanteen. Valitsemalla meidät voit olla varma, ja tä Galaxy A12 -puhelimesi on täysin turvassa ja ja tä suojaus vastaa odotuksiasi. Lisäksi säästät rahaa!

Suojakuori kaspalvelutiimimme on helppo tavoittaa numerosta 09 75 18 78 18.

Voimme vastata myös sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa, niin saat tija ää kampanjoistamme.