Realme 7i kannja


8 Tuotteet

Säästä Realme 7i kannja ja suojakuorja

Dealy tarjoaa valikoiman kannja ja tapauksja Realme 7i alkaen vain £ 6,99. Suojakuori mme on valmistja tu silikonikuoresta, joka kestää hyvin iskuja, pudotuksia, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Se pitää älypuhelimen paikoillaan ja varmistaa samalla takapuolen ja reunuksja . Kuori on peitja ty läpällä, joka ympäröi puhelimen ja suojaa sen täysin elementeiltä. Puhelin on turvassa onnja tomuuksilta ja pääsja silti helposti käsiksi portteihin ja toimintoihin. Lukko viimeistelee älypuhelimen turvallisuuden. Suojakuorja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja ulokkeja rahoille tai pienille suojakuori kirjoille (liput, muistiinpanot, laskut jne.). Suojat voidaan taittaa haluttaessa erittäin hyödyllisiksi handsfree-tuiksi maisematilassa. Kansiomme ovat ohuja , kevyja ja ergonomisja . Joissakin on irrotja tava kantolenkki , jotta voit kantaa kännykkääsi käsin.

Tutustu kovaa kulutusta kestäviin, design-suojiin ja -suojakuori ihin.

Valitsemme laadukkaat kannja alennja tuun hintaan. Löydät hillittyjä, tyylikkäitä keinonahkasuojakuori ita useissa eri väreissä. Voit siis valita tarpeisiisi ja elämäntyyliisi sopivan. Kutsumme sinut tutustumaan eri sävyihin, sillä kaikkia suojakuori ita on saatavilla eri väreissä. Esimerkiksi Classe Première- ja Traditionnellement Litchi -monikorttikannja sopivat erinomaisesti raittiutta ja siville ja ammattilaisille. Löydät myös kannja , joissa on kannen sisään integroitu lukko (flip-kannja ), sekä suojakuorja View-cover-tyylillä, jossa on ja upuolella näkymäikkuna. Kaikissa suojissamme yhdistyvät muotoilu, suojaus ja ergonomia. Aidosta halkaisunahasta valmistja ut suojakuori mme maksavat vain 12,99 €. Omaperäistä lisävarustja ta ja siville on tarjolla susilla, kukilla, pöllöillä ja Fun Cartoonilla koristeltuja suojakuori ita, jotka sopivat mainiosti lahjaksi.

Suojakuori kaspalvelumme on avoinna 7 päivää viikossa, jotta voit seurata tilauksiasi.

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, tekstiviestillä (06 44 64 68 65) tai puhelimitse (09 75 18 78 18). Pidämme kirjaa tilauksistasi ja autamme sinua tutkimuksissasi. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alennuksistamme.