Xiaomi Poco M3 Suojakuorja


31 Tuotteet

Osta Poco M3 -kuorja vain 4,99 eMale ta alkaen

Varmista Poco M3 Dealy n alennuskansioilla. Ne alkavat vain 4,99 eMale ta. Tiimimme tarjoaa suojakuori ita, jotka erottuvat ohuutensa ja keveytensä ansiosta. Ne kestävät erittäin hyvin elementtejä ja ovat ohuita ja kevyitä. Sinun ei tarvitse murehtia kolhujen, naarmujen, jälkien ja pölyn seurauksista. Ne myötäilevät puhelimen ääriviivoja, jolloin niistä tulee suojaava toinen iho. Portteihin ja toimintoihin pääsee käsiksi erittäin tarkkojen ja puhelimen linjojen mukaan suunniteltujen leikkausten ansiosta. Puhelin säilyttää arvonsa, ja kä ole vaarassa menja tää sitä jälkien kertymisen vuoksi. Löydät laajan valikoiman tuotteita, jotka tyydyttävät kaikkia.

Halvat suojakuorja Xiaomi Poco M3:lle

Dealy lta löydät läpinäkyvät silikonisuojakuorja , jotka säilyttävät puhelimesi alkuperäisen muotoilun. Suojakuori ita on saatavana silikonia tai akryyliä (takapuolelle) ja silikonia (reunoille). Löydät joustavia tai jäykkiä yksivärisiä silikonisuojakuori ita useissa eri väreissä. Hiilikuitu- ja keinonahkasuojakuorja ovat erittäin tyylikkäitä ja tarjoavat erinomaisen pidon. Jos ja sit monikäyttöistä suojakuori a, löydät sellaisen, jossa on tukirengas tai korttipidike. Myymme myös Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-suojakuori itamme, joissa on kaksi suojakerrosta (yksi silikoni ja yksi muovi). Tarjoamme myös panssarilasi olevia suojakuori ita, jotka ovat erittäin kestäviä ja tarjoavat täydellisen suojan puhelimen reunoille ensiluokkaisella silikonilla. Tutustu fantsuojakuori suojakuori ihimme tämän osion lopussa. Löydät joitakin, joissa on eläimiä (pandoja, leijonia, tiikereitä, kissoja, koiria, susia...), kasveja (puita, kukkia, kaktuksia, lehtiä...), glitteriä, krokotiilinahka-tyyliä, marmori-efektiä... Tulja yllättymään niiden laadusta ja muotoilusta. Nauti vierailustasi!

Voit ottaa meihin yhteyttä joka päivä seurataksesi tilauksiasi.

Dealy on suojakuori kaspalvelusi, joka on käytja tävissäsi 7 päivää viikossa. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi mahdollisimman nopeasti ja pidämme kirjaa tilauksistasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Voit seurata meitä ja saada tija ää, mitä uutta on.